Η 28η Οκτωβρίου των Χολαργιωτών (vid, pics)


Χαμογελαστά πρόσωπα όλων των ηλικιών και υψηλό φρόνημα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου 2019 στην πόλη του Περικλή | Αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες από τη δοξολογία στον Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης και την παρέλαση στο κέντρο του Χολαργού

Με το φως του ήλιου της Ελλάδας να πλημμυρίζει κάθε γωνιά της πρωτεύουσας, η δική μας γειτονιά τίμησε για μία ακόμη χρονιά με τον τρόπο της την επέτειο του «ΟΧΙ».

Εκατοντάδες Χολαργιώτες ξεχύθηκαν και φέτος στους δρόμους της πόλης για να τιμήσουν τους ήρωες του ’40 και να καμαρώσουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους στην καθιερωμένη παρέλαση μπροστά από το Δημαρχείο.

Νωρίτερα, τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης η Χολαργιώτισσα Πολιτική Επιστήμονας και Τακτικό Μέλος του ΔΣ του ΔΟΚΜΕΠΑ Παπάγου-Χολαργού, Έντυ Τσαγκανού-Τζουάνου.

Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά μέρος στην παρέλαση πήρε και όχημα του Αστυνομικού Τμήματος Χολαργού-Παπάγου, ενώ την παρθενική εμφάνισή της έκανε και η δεύτερη βάρκα του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Χολαργού.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, στη δοξολογία και την παρέλαση η εκπρόσωπος του απόντα Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού, Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Οικονομικής Ανάπτυξης & Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Άννα-Μαρία Τσικρικώνη, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, Κατερίνα Γκούμα και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Παπάγου-Χολαργού, Δημήτρης Τούτουζας.

Χρόνια Πολλά σε όλους!