Με φόρα και στο Κύπελλο η Χολαργάρα!


Τεράστιο «διπλό» (1-2) πρόκρισης στην Ηλιούπολη για την ομαδάρα του Γιάννη Κουσάνα, με την ΑΕ Χολαργού να υποτάσσει και τους πρωτοπόρους του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ και να συνεχίζει ακάθεκτη στη φάση των 16 του θεσμού.

Τι κι αν έπαιζε μεσοβδόμαδα (30/10) και την πλέον ακατάλληλη ώρα (14:30). Τι κι αν ερχόταν από αρνητικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα. Τι κι αν είχε να αντιμετωπίσει τη μεγάλη Ηλιούπολη που οδηγεί την κούρσα του έτερου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ και μάλιστα εκτός έδρας.

Η «γαλάζια αρμάδα» της πόλης, ο ιστορικός ΟΦΧ ή ΑΕΧ ή… σκέτο Χολαργός δεν σταματά φέτος πουθενά! Με τέρματα των Γιώργου Βουλτσίδη (63’) και Νικήτα Κοτσολάκου (74’) τα παιδιά του Γιάννη Κουσάνα καθάρισαν ουσιαστικά μέσα σ’ ένα δεκάλεπτο στο β’ μέρος την πρόκριση στο Α’ Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης, με τους γηπεδούχους απλά να μειώνουν στο τελικό 1-2 στο 89’ με το Γιώργο Ρέτζο.

Μετά τον Ηρακλή Περιστερίου, λοιπόν, ο Χολαργός θα αποκλείσει και την Ηλιούπολη και περιμένει πλέον τον αντίπαλό του στη φάση των 16 του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, με την ομάδα της πόλης να πρωταγωνιστεί πια σε… διπλό ταμπλό.

Μέχρι τότε, τα βλέμματα όλων στο σύλλογο στρέφονται στο σπουδαίο επερχόμενο ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ με αντίπαλο το Ηράκλειο, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019, στις 15:00, στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας (Ομορφοκκλησιάς & Εθνικής Αντιστάσεως).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Γαλάνης): Μωραΐτης, Σταύρου (15’ Γάγγος), Καλαντζής, Ρέτζο, Θυμιανός, Γεωργιάδης, Κωτσερίδης (84’ Φούφας), Αγκόλι (55’ Σάντος), Φέρτης (55’ Γκούγκας), Σαλαπάτας, Ορφανός

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιάννης Κουσάνας): Γιαννόπουλος, Δαρδαμάνης, Ζυγούρης, Μιχελής, Μηλιώνης, Ζαχαρόπουλος, Λεβέντης (90’ Βασίλας), Τσίρος, Βουλτσίδης, Κοτσολάκος (75’ Ζώης), Πρεβόλης (83’ Αλικάι, 93’ Πασουμίδης)