Προληπτικός έλεγχος και ενημέρωση για την οστεοπόρωση


Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα σε συνεργασία με τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού διοργανώνουν εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, με γενικό θέμα: «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης».

Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες, σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπισή της.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας, όπως η οστεοπόρωση και περιλαμβάνει το παρακάτω επιμέρους πρόγραμμα:

  • Δωρεάν μέτρηση προληπτικού ελέγχου οστικής πυκνότητας σε άντρες και γυναίκες. Οι μετρήσεις θα γίνουν στο Πνευματικό Κέντρο του Καθεδρικού Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2019 και ώρες 10:00 έως 14:00.
  • Η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων θα γίνει από τον ορθοπεδικό, Παύλο Βλάχο.

Πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο: 2106511821 και ώρες 10.00 π.μ. έως 6.00 μ.μ.

Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις.

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.