Ανοίγουν τα σχολεία μετά τις 10:00

Κανονικά θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Παπάγου-Χολαργού μετά τις 10.00 το πρωί της Δευτέρας (25/11), ύστερα από σχετική απόφαση Περιφέρειας και Δημοτικής Αρχής.

Είχαν προηγηθεί τα έκτακτα μέτρα της Περιφέρειας Αττικής, με απόφαση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, για την προστασία των μαθητών λόγω της κακοκαιρίας «Γηρυόνης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής:

«Με απόφαση του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και μετά την ενημέρωση της ΕΜΥ για σταδιακή εκτόνωση των καιρικών φαινομένων κανονικά η λειτουργία όλων των σχολείων μετά τις 10 π.μ στην Αττική εκτός από τον Δήμο Μεγαρέων που θα παραμείνουν κλειστά. Με βάση την ενημέρωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σταδιακή εκτόνωση των εντόνων καιρικών φαινομένων, με απόφαση του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, όλα τα σχολεία, εκτός από εκείνα του δήμου Μεγαρέων, θα λειτουργήσουν κανονικά μετά τις 10.

Στον δήμο Μεγαρέων λόγω των εκτεταμένων ζημιών που έχουν προκληθεί στην περιοχή, για την ασφάλεια των παιδιών, όλα τα σχολεία θα παραμείνουν σήμερα κλειστά. Η Περιφέρεια Αττικής συστήνει σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις την ώρα της έντασης των φαινομένων».