Απότομη προσγείωση στη Νέα Ιωνία (pics)


Αήττητο τέλος για την ΑΕ Χολαργού, με το βαρύ 3-0 από το Ηράκλειο στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας να γκρεμίζει τους παίκτες του Γιάννη Κουσάνα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο χειρότερο ίσως φετινό του παιχνίδι ο Χολαργός απώλεσε το Σάββατο (2/11) αήττητο και πρωτιά στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 3-0 (34’ Αντωνόπουλος με πέναλτι, 64’ Τζώρτζης, 80’ Κατσούλης) από τον νέο… ένοικο της κορυφής, την ΑΕ Ηρακλείου του Πάρη Βάλβη.

Σε ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ποτέ, σε συνδυασμό με τα γεμάτα… έδρα σφυρίγματα του Άγγελου Ευαγγέλου, που είχαν ως αποτέλεσμα και την υπερβολική απ’ ευθείας κόκκινη στο Γιώργο Βουλτσίδη στο 64’, το μόνο που ξεχώρισε ήταν η για μία ακόμη φορά μαζική και δυναμική στήριξη των φίλων της ΑΕΧ στην αγαπημένη τους ομάδα, μακριά μάλιστα από το «Μαρσώ».

Την επόμενη αγωνιστική (8η) ακολουθεί νέο ντέρμπι για το Χολαργό, με το σύνολο του Γιάννη Κουσάνα να υποδέχεται το Σάββατο (9/11, 15:00) τον μοναδικό πλέον αήττητο της κατηγορίας, ΓΣ Αργυρούπολης.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Πάρης Βάλβης): Μολφέσης, Καρώνης (57’ Μέρτκολα), Κατσούλης, Ζίζηλας, Λαμπρόπουλος (84’ Χατζημάρκος), Λιαπίδης, Γεωργίου, Τούμπας, Σπυριδάκης (58’ Τζώρτζης), Γεωργουδάκης, Αντωνόπουλος

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιάννης Κουσάνας): Κυπραίος, Δαρδαμάνης, Ζυγούρης (46’ Αλικάι), Βουλτσίδης, Μηλιώνης, Ζαχαρόπουλος, Λεβέντης (65’ Τριάντης), Τσίρος, Κοτσολάκος, Κοκκινέλης (82’ Βασίλας), Πρεβόλης (46’ Ζώης)