«Δήμος ανίκανος, ομάδες ξεσπιτώνει»

Ανακοίνωση-καταπέλτης των οργανωμένων φίλων της ΑΕ Χολαργού-(ΟΦΧ) εναντίον της «ανίκανης διοίκησης Αποστολόπουλου», με αφορμή το ξεσπίτωμα των ποδοσφαιρικών συλλόγων Χολαργού και Παπάγου ύστερα από το λουκέτο του Δήμου και στα τρία δημοτικά στάδια της δικαιοδοσίας του.

Για το μείζον θέμα που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα στον τοπικό αθλητισμό αναφερθήκαμε εκτενώς σε πρόσφατη δημοσίευση. Την Πέμπτη (7/11) ήρθε η σειρά του πιο ζωντανού κομματιού της εξέδρας να πάρει θέση, εκείνου δηλαδή της «Αυτόνομης Κερκίδας Χολαργού», την οποία απαρτίζουν τα παιδιά της πόλης που ακολουθούν πιστά και δυναμικά την αγαπημένη τους ομάδα, τον Όμιλο Φιλάθλων Χολαργού, σε κάθε γήπεδο, κάθε αγωνιστική.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων στηλιτεύει τους ανίκανους, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, του Δήμου, που κατάφεραν να καταστήσουν μη λειτουργικά και τα τρία γήπεδα ποδοσφαίρου της περιοχής, ξεσπιτώνοντας παράλληλα και τις τρεις ποδοσφαιρικές ομάδες Χολαργού και Παπάγου (ΑΕΧ-ΟΦΧ, ΑΠΟ Άρη, ΑΣ Παπάγου).

Την ίδια ώρα, η «Αυτόνομη Κερκίδα» καλεί άπαντες σε βροντερό παρών στο κυριακάτικο (10/11, 15:00) ματς με αντίπαλο την Αργυρούπολη, έστω κι αν ο Χολαργός υποχρεώνεται να αγωνιστεί ως γηπεδούχος στα… Μελίσσια.

Αναλυτικά:

«Ας μη σταθούμε στο γεγονός ότι οι ανίκανοι του δήμου κατάφεραν από εκεί που είχαμε 3 γήπεδα να μην είναι κανένα λειτουργικό, και ξεσπίτωσαν και τις τρεις ομάδες με αποτέλεσμα να παίζουμε όχι στο Χολαργό αλλά στα Μελίσσια, θα σταθούμε στο ότι η ομάδα μας χρειάζεται και δεν έχουμε σκοπό να μιζεριάσουμε.

Δίνουμε ραντεβού ΚΥΡΙΑΚΉ 1:00 στο Δημαρχείο Χολαργού να πάμε οργανωμένα στα Μελίσσια για το “εντός” με Αργυρούπολη. Είπαμε, κάθε γήπεδο φέτος θα θυμίζει ΜΑΡΣΩ όσα χιλιόμετρα και αν απέχει.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΟΜΑΔΕΣ ΞΕΣΠΙΤΩΝΕΙ
ΜΑ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΗ».