Δωρεάν λογοθεραπευτική και εργοθεραπευτική αξιολόγηση για παιδιά

Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας και Προσωπικής Ανάπτυξης «Γαληνός», παρέχουν δωρεάν λογοθεραπευτική και εργοθεραπευτική αξιολόγηση σε νήπια 3 έως 5 ετών καθώς και σε παιδιά σχολικής ηλικίας 6 έως 10 ετών.

Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί από Εργοθεραπευτή και Λογοθεραπεύτρια, μέλη της Διεπιστημονικής Ομάδας του Τμήματος Παιδιών και Εφήβων του Ινστιτούτου. Επιστημονικός Υπεύθυνος: Άρης Χρυσανθακόπουλος, Εργοθεραπευτής – Ειδικός Παιδαγωγός – Εκπαιδευτικός Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 2106523300 ή να στείλουν email στο info@galinos.gr. Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο Δήμος διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Μήπως το παιδί μου έχει πρόβλημα λόγου ή πράξης; Λογοθεραπευτική και Εργοθεραπευτική αξιολόγηση».

Ομιλητές, ο Ψυχίατρος – Ψυχαναλυτής Νίκος Σιδέρης, η Λογοθεραπεύτρια Μαρία Κουλούρη και ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του προγράμματος, Άρης Χρυσανθακόπουλος.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, στις 18:30, στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού (Λ. Περικλέους 55).