ΕΚΤΑΚΤΟ: Κλειστά όλα τα σχολεία έως τις 10:00


Την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής να ζητήσει από τους Δήμους να ανοίξουν στις 10.00 το πρωί τα σχολεία λόγω της κακοκαιρίας Γηρυόνης ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας (25/11) ο Γιώργος Πατούλης.

Έκκληση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στους κατοίκους της Αττικής να αποφεύγουν τις μετακινήσεις μέχρι τις 10.00 το πρωί της Δευτέρας (25/11) λόγω της κακοκαιρίας Γηρυόνης.

«Η κακοκαιρία είναι σε εξέλιξη σε διάφορες περιοχές της Αττικής και για την ασφάλεια των μαθητών θα ζητήσουμε να μείνουν κλειστά τα σχολεία μέχρι τις 10.00 το πρωί» δήλωσε ο κ. Πατούλης στον ΘΕΜΑ 104,6.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πυροσβεστική μέχρι τις 6.00 το πρωί είχε δεχθεί 30 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στην Αττική.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν τις πέντε τα ξημερώματα της Δευτέρας η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ζήτησε από τους πολίτες-κατοίκους της Αττικής, να αποφύγουν τις μετακινήσεις έως τις 10.00 το πρωί.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση-έκκληση, οι μετακινήσεις πρέπει να αποφεύγονται τόσο για λόγους προληπτικούς, όσο και για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης, με πιθανές δυσάρεστες συνέπειες λόγω συσσώρευσης υδάτων.