Ένας καταπληκτικός Νοέμβριος για το ΓΑΣΧ! (pics)

Πλούσιος σε δράσεις και εκδηλώσεις ο μήνας που ολοκληρώνεται για το τμήμα στίβου του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού.

Αναλυτικά:

ΒΟΛΕΪ●ΣΤΙΒΟΣ●ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ●ΑΕΡΟΒΙΚΗ-ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ●ΣΚΑΚΙ●ΞΙΦΑΣΚΙΑ●ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΟΥ ΓΑΣΧ, ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1. Εξόρμηση των μικρών αθλητών μας, στο Θεματικό Πάρκο Περιστερίου, στη διαδραστική έκθεση – 12 Αθλοι του Ηρακλή! το Σάββατο 2 Νοεμβρίου

2. Προπόνηση στην Πάρνηθα!! δύσκολη αλλά σε τόσο όμορφες συνθήκες, για τους αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων μας, την ίδια ημέρα Σάββατο 2 Νοεμβρίου!

3. Πρώτη Εσωτερική Ημερίδα, που έχει στόχο πρώτα τη χαρά του παιχνιδιού, το αγωνιστικό πνεύμα αλλά την αθλητική πρόοδο των μικρών αθλητών και θα διεξάγεται μια φορά τον μήνα στο στάδιο μας, διεξήχθη τη Δευτέρα 4/11/2019 για τις τάξεις Α-Β και Ε-ΣΤ Δημοτικού και την Τετάρτη 6/11/2019 για τις τάξεις Γ-Δ Δημοτικού και όλα τα παιδιά το διασκέδασαν. Οι μικροί αθλητές μας πήραν μέρος σε δρόμους με εμπόδια, στο άλμα εις μήκος, σε δρόμο αντοχής καθώς και σε παιχνίδι σκυταλοδρομίας!!
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας για το κέφι, το πάθος και την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν σαν να ήταν επίσημος αγώνας!

4. Οικογενεικές προπονήσεις. Μια απλή ιδέα που ξεκίνησε πέρσυ και φέτος έγινε πλέον θεσμός, αφού θα επαναλαμβάνεται κάθε δύο μήνες. Αθρόα προσέλευση και συμμετοχή γονέων και παιδιών στην πρώτη οικογενειακή προπόνηση του Νοέμβριου. Όλοι μαζί γονείς και παιδιά ανά τάξεις νήπια, Α-Β και Γ- Δ δημοτικού στις 11 -12 και 18 Νοεμβρίου γέμισαν το στάδιο, προπονήθηκαν και διασκεδάσαν όλοι μαζί! Τώρα ποιοι ήταν καλύτεροι …

5. Φιλική Ημερίδα – Σάββατο 16/11/2019 που διοργάνωσε ο ΓΑΣ Χολαργού και συμμετείχαν: ΝΙΚΗ ΒΥΡΩΝΑ-ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΓΑΣ ΙΛΙΣΣΟΣ-ΑΣ ΥΔΡΙΑ και ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, με απίστευτη συμμετοχή παιδιών απ’όλους τους συλλόγους (πάνω από 400 αθλητές,από Νήπια μέχρι ΣΤ’ δημοτικού) σε ένα στάδιο με ασφυκτικά γεμάτες εξέδρες από τους γονείς, με πολλά χαμόγελα, συνεχόμενο χειροκρότημα και τρομερή ένταση και προσπάθεια απ’όλα τα παιδιά!!!

6. Τεστ Αγωνιστικών Τμημάτων, την τελευταία εβδομάδα του μήνα οι αθλητές και οι αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων του στίβου, υποβλήθηκαν σε αθλητικά τεστ, έτσι ώστε να εξάγουν οι προπονητές συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Αρκετά από τα τεστ πραγματοποιήθηκαν με την ευγενική παραχώρηση μηχανημάτων από τον εργοφυσιολόγο και καθηγητή ΣΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ κ. Γρηγόρη Μπογδάνη, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, που πάντα είναι αρωγός στις προσπάθειες του συλλόγου!

Ευχαριστούμε όλους αθλητές, γονείς, προπονητές, εθελοντές για τις υπέροχες στιγμές που μας χαρίζουν!!!