Η χαρά του αθλητισμού σε όλο της το μεγαλείο! (pics)

Απίστευτη η συμμετοχή των παιδιών από όλους τους συλλόγους στη φιλική ημερίδα που διοργάνωσε το Σάββατο (16/11) ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Χολαργού, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και το ΔΟΠΑΠ και στην οποία συμμετείχαν ο ΓΣ Νίκη Βύρωνα, ο ΓΣ Αθλοκίνηση Νέου Ηρακλείου, ο ΓΑΣ Ιλισσός, ο ΑΣ Υδρία και φυσικά ο ΓΑΣΧ.

Πάνω από 400 αθλητές (από Νήπια μέχρι ΣΤ’ Δημοτικού), πραγματικά το αδιαχώρητο, σε ένα στάδιο με ασφυκτικά γεμάτες εξέδρες από τους γονείς, με πολλά χαμόγελα, συνεχόμενο χειροκρότημα και τρομερή ένταση και προσπάθεια από όλα τα παιδιά!

Οι αθλητές του συλλόγου της πόλης μας τα πήγαν περίφημα κατακτώντας 21 μετάλλια και δείχνοντας ότι στο μέλλον αναμφισβήτητα θα πρωταγωνιστήσουν.

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά όλων των συλλόγων που έλαβαν μέρος στην ανεπανάληπτη ημερίδα στίβου αλλά και στους γονείς που τα ενθάρρυναν.

Από το ΓΑΣ Χολαργού ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται προς το πρόσωπο του Προέδρου του ΔΟΠΑΠ, Θανάση Αυγουρόπουλου, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τους αγώνες στο «Μαρκ Μαρσώ».