Και ο Καπουτζίδης κοντά στα παιδιά του ΣΠΠΑ (pics)


Το Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ Χολαργού επισκέφτηκε την Παρασκευή (22/11) ο δημοφιλής σεναριογράφος, ηθοποιός και παρουσιαστής, Γιώργος Καπουτζίδης.

Το σχετικό ΔΤ αναφέρει:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑμΕΑ
B. Mελά 1–15562–Χολαργός

Στο Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ μας επισκέφθηκε ο εκλεκτός καλλιτέχνης Γιώργος Καπουτζίδης. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν στους συνανθρώπους μας και στην κοινωνική προσφορά, αποδέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόσκλησή μου να επισκεφθεί το Σύνδεσμο. Η επίσκεψή του έδωσε σε όλα τα παιδιά Αγάπη, Χαρά και Χαμόγελα που τόσο τα χρειάζονται.

Ο πολύ σημαντικός αυτός καλλιτέχνης υποσχέθηκε ότι στη Μεγάλη Μουσική εκδήλωση που θα διοργανώσουμε στον Πολυχώρο του Συνδέσμου μας, στις 13 Δεκ. 2019 σε συνεργασία με τους σταθμούς «Σφαίρα 102,2» και «Μουσικός 98,6», θα παραστεί ο ίδιος με όλους τους ηθοποιούς που ανεβάζουν το έργο στο θέατρο «Ήβη».

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ, αγωνίζεται καθημερινά 96 χρόνια τώρα με πυξίδα τις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς και με αίσθημα κοινωνικής συνείδησης, με ένα και μοναδικό σκοπό.

Να έχει το κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη, τη δυνατότητα να ζει αξιοπρεπώς, με δωρεάν περίθαλψη, στέγαση, σίτιση, ως βασικά προαπαιτούμενα για την επαγγελματική ένταξη και την συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας.