Κουλουάρ στίβου για όλους σε Χολαργό-Παπάγου

Την παραχώρηση τριών διαδρόμων στους δημότες και τριών στους αθλητές των στιβικών συλλόγων του Δήμου στα καινούργια ταρτάν σε Νταμάρι και Παπάγου ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (18/11) ο ΔΟΠΑΠ Παπάγου-Χολαργού.

Μετά την περάτωση των εργασιών της α’ φάσης (τοποθέτηση ταρτάν και σύγχρονων πυλώνων φωτισμού στο Νταμάρι), το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) Παπάγου-Χολαργού αποφάσισε και στα δύο γήπεδα (Νταμάρι-Παπάγου) οι διαδρομές 1, 2, 3 να χρησιμοποιούνται από τους αθλητές των συλλόγων στίβου, ΓΑΣΧ και ΣΚΑ Χ-Π και οι διαδρομές 4, 5, 6 από τους δημότες.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΔΟΠΑΠ, πολύ σύντομα, υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, θα περατωθούν και οι υπόλοιπες εργασίες της β’ φάσης, που περιλαμβάνουν την περίφραξη, την τοποθέτηση οικίσκου με τουαλέτες, αποδυτήρια και σχάρα απορροής ομβρίων υδάτων. Να σημειωθεί, τέλος, πως το έργο στο λόφο Τσακού βρίσκεται ήδη εκτός χρονοδιαγράμματος εδώ και 2,5 μήνες, με τα γνωστά παρατράγουδα για τον ευρύτερο τοπικό αθλητισμό.