Στέλνουμε ξανά τον Άρη τελικό!


Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019, στις 22:00, το φίλαθλο κοινό του Χολαργού γεμίζει το «Αντώνης Τρίτσης» και στέλνει για δεύτερη σερί χρονιά τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ της πόλης στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΣΚΑ.

Μετά τη θριαμβευτική περσινή πορεία, που σηματοδοτήθηκε από την κατάκτηση του Κυπέλλου Γυναικών ΕΣΚΑ για πρώτη φορά στην ένδοξη ιστορία του συλλόγου, η ομάδα του ΑΚΟ Άρη Χολαργού βρίσκεται ξανά ένα βήμα πριν τον τελικό της διοργάνωσης.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του σωματείου, «θεωρούμε υποχρέωσή μας να καλέσουμε όλο το φίλαθλο κόσμο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού να βοηθήσει την ομάδα μας στη δύσκολη αυτή προσπάθεια την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο “Αντώνης Τρίτσης” και να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό».

Αντίπαλος των «κιτρινόμαυρων» στον νοκ άουτ ημιτελικό της Τετάρτης (20/11) θα είναι ο Κρόνος Γέρακα, τον οποίο το σύνολο του Σπύρου Γεωργουδάκη και της Φάννυς Ροΐδου είχε κερδίσει εύκολα στο ματς πρωταθλήματος της 20ής Οκτωβρίου με 63-45.

Σε περίπτωσης -νέας- νίκης, ο ΑΚΟ Άρης θα βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, εκεί όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του έτερου ημιτελικού, ανάμεσα σε Τούφα Χαλανδρίου και Άγιο Θωμά Γουδή, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020, σε ουδέτερο γήπεδο.