Στο ΔΣ της ΚΕΔΕ ο Ηλίας Αποστολόπουλος


Με 122 ψήφους, σε σύνολο 325 ψηφισάντων, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, αποτελεί και επίσημα από την Πέμπτη (28/11) μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού εκλέγεται στο 31μελές Διοικητικό Συμβούλιο του ανώτατου συνδικαλιστικού οργάνου των ΟΤΑ, με το Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, να αντικαθιστά στην Προεδρία τον απερχόμενο Πρόεδρο και νυν Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Με αφορμή την εκλογή του, ο κ. Αποστολόπουλος σημείωσε:

«Ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου 31μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και του Εποπτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο 2019-2023.

Συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, αλλά και σε όλους όσοι εκλέχτηκαν στο νέο Δ.Σ.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι μέλος της νέας αυτής ομάδας, που βασική της επιδίωξη είναι η αναβάθμιση του ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης, μέσα από ένα σύγχρονο και παραγωγικό μοντέλο λειτουργίας των δήμων.

Ευχαριστώ τους 122 Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους που με τίμησαν με την ψήφο τους».