Ανάμεσα στους καλύτερους ο ΑΣ Ολυμπιάδα Παπάγου


Σπουδαία διάκριση για τον Αθλητικό Σύλλογο Ολυμπιάδα Παπάγου, η ακαδημία του οποίου επιλέχθηκε μαζί με άλλες 49 από όλη την Ελλάδα για να ενταχθεί στο πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες» του ΟΠΑΠ.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου του ΑΣΠ αναφέρει:

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ στις 50 ακαδημίες για το πρόγραμμα ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ του ΟΠΑΠ

Φέτος, μετά από 5 χρόνια επιτυχούς υλοποίησης του προγράμματος σε ακαδημίες ποδοσφαίρου, ο ΟΠΑΠ αποφάσισε να αγκαλιάσει και το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Μέσω μιας διαφανούς διαδικασίας, με κριτήρια το παραγόμενο έργο, τις διαδικασίες και την προοπτική, αξιολογήθηκαν και επελέγησαν 50 ερασιτεχνικές ακαδημίες καλαθοσφαίρισης από όλη τη χώρα, για να ενταχθούν στο πρόγραμμα “ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ” του ΟΠΑΠ. Από το πρόγραμμα εξαιρούνται οι σύλλογοι της Basket League (A1).

Οι κύριες παροχές του προγράμματος είναι:

  • Εκπαίδευση και υποστήριξη
  • Προπονητική υποστήριξη
  • Ασφάλεια κι ιατρική περίθαλψη
  • Παροχή αθλητικού εξοπλισμού
  • Συμμετοχή στα φεστιβάλ του προγράμματος

Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι, που ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ αξιολογήθηκε να είναι μέσα σε αυτούς του 50 συλλόγους της Ελλάδας (15 στην Αττική). Συγχρόνως είμαστε περήφανοι γι’ αυτή την αναγνώριση του έργου μας, που γίνεται επί σειρά ετών στην ακαδημία του συλλόγου μας.

Ένα έργο, που η θετική του πορεία και εξέλιξη οφείλεται στην εξαιρετική δουλειά των προπονητών μας, στην αναγνώριση και στην κατανόηση των γονέων, στην προσπάθεια των παιδιών, στη συνεργασία με τους άλλους συλλόγους και στη υποστήριξη μέσω των αθλητικών υποδομών από τον Δήμο.

Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ για την ευκαιρία που μας δίνει να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών της ακαδημίας μας κυρίως μέσα από την απόκτηση τεχνογνωσίας και την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών με άλλους συλλόγους.

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ