ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το νέο λογότυπο της Κοινότητας Χολαργού


Το «Μένουμε Χολαργό» παρουσιάζει πρώτο το νέο λογότυπο της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί και να εγκριθεί κατά τις επόμενες συνεδριάσεις του Κοινοτικού και του Δημοτικού Συμβουλίου.

Του Μανώλη Χάλκου
Εκδότη-Ιδιοκτήτη του «Μένουμε Χολαργό»
Τακτικού Μέλους ΔΣ ΔΟΚΜΕΠΑ Παπάγου-Χολαργού

Λίγο πριν η αγαπημένη μας πόλη συμπληρώσει τα 91 χρόνια της σύγχρονης ιστορικής της διαδρομής, η σημερινή Κοινότητα -πια- Χολαργού αποκτά για πρώτη φορά το δικό της λογότυπο.

Μπορεί η προτομή του Περικλέους να αποτελούσε διαχρονικά το έμβλημα της περιοχής, από την (επαν)ένωση με του Παπάγου και ύστερα, ωστόσο, το σχετικό logo συρρικνώθηκε και περιορίστηκε, ακολουθώντας και αυτό την… αλφαβητική τάξη των νέων δεδομένων.

Ύστερα από πρόταση της δημοφιλούς και ευρείας αποδοχής Τοπάρχου Χολαργού, Κατερίνας Γκούμα, η πόλη αποκτά ξανά το δικό της λογότυπο, το οποίο από το νέο έτος θα συνοδεύει κάθε επίσημο έγγραφο της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού.

Σε αυτό, ο κορυφαίος πολιτικός και στρατηγός της αρχαιότητας δεν θα απεικονίζεται πλέον υπό τη μορφή προτομής, αλλά εις τύπον ανδριάντα, με το χρυσό και το μπλε να αποτελούν τη χρωματική σύνθεση του νέου σχεδίου.

Πρόκειται αναμφίβολα για μία δίκαιη και θετική πρωτοβουλία, το αποτέλεσμα της οποίας μόνο ικανοποιημένους μπορεί να αφήσει τόσο τους αιρετούς του Δήμου, όσο και όλους εμάς τους απλούς πολίτες της ξεχωριστής αυτής γωνιάς της πρωτεύουσας.