Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ από τον ΑΚΟ Άρη


Το «1st Christmas Basketball Tournament U18» θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 27-28 Δεκεμβρίου 2019, με τη συμμετοχή του ΑΚΟ Άρη Χολαργού, του ΑΣ Ολυμπιάδα Λάρισας, του ΑΟ Αγίου Νικολάου Παλλήνης και του ΑΟ Ρουφ 1980 | Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, στο «Αντώνης Τρίτσης» θα διατίθενται προς πώληση λαχνοί για τη στήριξη της ΕΛΕΠΑΠ

Το σχετικό Δελτίο Τύπου αναφέρει:

ΑΚΟ ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Δελτίο Τύπου

Από 27 έως 28 Δεκεμβρίου 2019 θα λάβει χώρα το 1ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BASKETBALL U18 Κοριτσιών.

Πρόκειται για μία αθλητική συνάντηση που διοργανώνουμε σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Π , με την ευχή και ελπίδα να καθιερωθεί ως νέος αθλητικός θεσμός στην πόλη μας την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας ,με τη συμμετοχή αθλητριών ηλικίας κάτω των 18 ετών από τις Ακαδημίες τεσσάρων Αθλητικών Συλλόγων Καλαθοσφαίρισης και ειδικότερα των:

🏀ΑΚΟ ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

🏀ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

🏀ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

🏀ΡΟΥΦ 1980

Το εν λόγω τουρνουά έχει ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ , αφού θα διατίθενται προς πώληση λαχνοι της Λαχειοφόρου που διοργανώνει η ΕΛΕΠΑΠ 🙏

Ακόμη και ένας λαχνός αρκεί. Για να βοηθήσει τα Γενναία Παιδιά με αναπηρία της ΕΛΕΠΑΠ, να πραγματοποιήσουν τις θεραπείες τους. Κάθε μέρα μπορεί να είναι πρόοδος. Κάθε μέρα επιμένουν, και προσπαθούν, και μπορούν. Να έχουν μία καλύτερη ζωή, με τη βοήθειά σας. Λάβετε μέρος στη Λαχειοφόρο , και κερδίστε μεγάλα δώρα! Καλή επιτυχία σε όλους!!!

Ελπίζουμε στην στήριξή όλων των δημοτών ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ σε αυτή την προσπάθεια του Συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε τους Χορηγούς μας:

🎈Dix Sept, crepes and more
🎈Eat me, Coffee* bakery*snack,
🎈Bola Loca, soccer club
🎈VST, Κομμωτηριο
🎈ΤΡΟΦΗΟΝ, selected grosseries

για την αρωγή τους στη διοργάνωση αυτού του Τουρνουά.