ΔΑΝΑΟΣ: «Δυναμικά κοντά σας με το νέο έτος!»


Μήνυμα αισιοδοξίας και επιστροφής από τους ανθρώπους του Δαναού, οι οποίοι προανήγγειλαν την επαναλειτουργία του ιστορικού πολυκαταστήματος του Χολαργού μέσα στο 2020, ύστερα από την καταστροφική πυρκαγιά της 29ης Δεκεμβρίου.

Με ένα λιτό αλλά γεμάτο αποφασιστικότητα μήνυμα στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ο Δαναός, μία ημέρα μετά την πυρκαγιά που κατέκαψε έναν ολόκληρο όροφό του, ανακοίνωσε την αναμενόμενη αναστολή της λειτουργίας του για τις επόμενες ημέρες, γνωστοποιώντας ωστόσο παράλληλα τη δυναμική και πολυπόθητη από το κοινό επάνοδό του στην αγορά με την έλευση του νέου έτους.

Σε μια δύσκολη ημέρα για όλους, οι άνθρωποι του ιστορικού πολυκαταστήματος δεν ξέχασαν να ευχαριστήσουν δημόσια τον απλό κόσμο για τη συμπαράστασή του στον «Δαναό», ο οποίος στέκει (και θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, να στέκει) ορθός σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης, εδώ και τέσσερις δεκαετίες.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα των ανθρώπων του Δαναού, το οποίο κατακλύστηκε γρήγορα από δεκάδες σχόλια στήριξης και συμπαράστασης, αναφέρει:

«Σήμερα είναι μια δύσκολη ημέρα για το πολυκατάστημα Δαναός, δυστυχώς δεν θα λειτουργήσει για τις επόμενες ημέρες. Ευχαριστούμε πολύ για τη συμπαράστασή σας, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να επιστρέψουμε δυναμικά με το νέο έτος κοντά σας».