Επιτυχημένο το 1ο Xmas mini volley του ΑΣ Παπάγου (pics)

Ένα ξεχωριστό κυριακάτικο απόγευμα έλαβε χώρα στο κλειστό του ΕΑΚ Παπάγου την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019.

Συγκεκριμένα, ο ΑΣ Παπάγου διοργάνωσε το 1ο Χmas mini volley που περιελάμβανε αγώνες mini volley 3-3 για παιδιά δημοτικού (αγόρια και κορίτσια). Στους αγώνες συμμετείχαν ομάδες από τον ΕΑΟ Σπάτων, την ΑΕ Αμπελοκήπων και τον (διοργανωτή) ΑΣ Παπάγου.

Περισσότερα από 80 παιδιά ευχαριστήθηκαν για περίπου δύο ώρες παίζοντας βόλεϊ, υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών. Μάλιστα, στο τέλος υπήρξε το απαραίτητο σοκολατένιο κέρασμα στα παιδιά, αφήνοντάς τους μια παραπάνω γλυκιά γεύση.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν ιδιαίτερα σημαντική για τον ΑΣ Παπάγου, αφού μετά από αρκετά χρόνια λαμβάνει χώρα στο κλειστό του ΕΑΚ Παπάγου μια τέτοια σημαντική εκδήλωση σε επίπεδο ακαδημιών βόλεϊ. Στόχος του συλλόγου είναι η εκδήλωση αυτή αφενός να θεσμοθετηθεί κι αφετέρου να ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η διοίκηση του ΑΣ Παπάγου ευχαριστεί τους συμμετέχοντες συλλόγους, το προπονητικό τιμ του τμήματος βόλεϊ του συλλόγου και κυρίως την προπονήτρια ακαδημιών, Έλενα Μαυράκη, για την τεχνική καθοδήγηση της διοργάνωσης, τα παιδιά των μεγαλύτερων ομάδων του συλλόγου για την εθελοντική τους βοήθεια, καθώς και τους γονείς που συνέβαλαν στο να υλοποιηθεί η εκδήλωση.