Κάνουν… φασαρία οι γονείς του 3ου Δημοτικού!


Μετά το επιτυχημένο οικολογικό έργο «La Casa De Pastel», η θεατρική ομάδα των γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού παρουσιάζει τη νέα κωμωδία του Χολαργιώτη ηθοποιού-συγγραφέα και ραδιοφωνικού παραγωγού, Κώστα Παπαγεωργίου, με τίτλο «Μία Χριστουγεννιάτικη φασαρία».

Πρόκειται για μια σύγχρονη διασκευή για όλη την οικογένεια, βασισμένη στην υπέροχη ιστορία του Καρόλου Ντίκενς, σε κείμενο και σκηνοθεσία του Κώστα Παπαγεωργίου. Πολυμελής θίασος από γονείς και παιδιά του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού θα αναβιώσει το πιο διάσημο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι σε σημερινές συνθήκες.

Γέλιο αλλά και συγκίνηση, με πολλαπλά μηνύματα, για τη γενναιοδωρία, την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη. Πρωταγωνιστούν 21 γονείς ερασιτέχνες ηθοποιοί, μέλη της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, καθώς και 7 παιδιά.

Η «Χριστουγεννιάτικη φασαρία» εντάσσεται στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Δεκεμβρίου 2019 και θα ανέβει στη σκηνή του Αμφιθεάτρου «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019, στις 20:00, με ελεύθερη είσοδο για όλους.