Μία… μπασκετική Κιβωτός στο Χολαργό!

Αναλυτικά οι τρόποι ενίσχυσης της Κιβωτού του Κόσμου στο κυριακάτικο (15/12) φιλικό των παλαιμάχων του ΚΟ Χολαργού με την ομάδα της Βουλής των Ελλήνων.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΧ αναφέρει:

Σας προσκαλούμε στον Αγώνα Μπάσκετ, Αγάπης και Προσφοράς μεταξύ παλαιμάχων του HOLARGOS BC και της ομάδας της Βουλής των Ελλήνων. Ο αγώνας θα διενεργηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Αντώνης Τρίτσης την ερχόμενη Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00.

Στο ημίχρονο θα διενεργηθεί φιλικός αγώνας των παιδιών του Συλλόγου μας με τα παιδιά της Κιβωτού.

Στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη υγιεινής για την ΚΙΒΩΤΟ του ΚΟΣΜΟΥ.

** Η συγκέντρωση τους θα γίνει στο γραφείο του συλλόγου τις ώρες λειτουργίας. (απόγ. 18:00-21:00 και Σάββατο 10:00-13:00)

** ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΨΥΓΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Δείτε ακολούθως λίστα που μας εστάλη από την Κιβωτό:

Για όποιον επιθυμεί να καταθέσει χρήματα οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Κιβωτού είναι οι ακόλουθοι:

Η Κιβωτός του Κόσμου (www.kivotostoukosmou.org) είναι Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού. Ιδρύθηκε το 1998 στην Αθήνα από τον ιερέα π. Αντώνιο Παπανικολάου με εφόδια την αγάπη του και διάθεση προσφοράς για τα παιδιά και το συνάνθρωπο.

Απευθύνεται σε μητέρες και παιδιά από μονογονεϊκές και άπορες οικογένειες, καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε σίτιση, ένδυση, υπόδηση, εκπαίδευση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με παραρτήματα και σπίτια φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα.

Η Κιβωτός του Κόσμου διατηρεί κέντρο ημέρας και σπίτια φιλοξενίας σε Αθήνα, Άνοιξη και Πειραιά, Πωγωνιανή και Κόνιτσα Ηπείρου, Βόλο και Χίο στηρίζοντας πανελλαδικά πάνω από 600 παιδιά.

Θα χαρούμε να σας δούμε στο γήπεδο.