Ολοκληρώθηκαν οι «Ημέρες Περικλέους 2019» (pics)


Τα «Βραβεία Περικλέους» στους επιφανείς δημότες Παπάγου-Χολαργού, Αλέκο Φασιανό, Νικήτα Τσακίρογλου, Γιώργο Χατζηνάσιο | Ενθουσίασαν το κοινό ο γνωστός ερμηνευτής, Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και η Σχολή Χορού της Μαργαρίτας Βαρλάμου

Αναλυτικά:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιτυχημένες οι «Ημέρες Περικλέους» του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 30 Νοεμβρίου οι φετινές «Ημέρες Περικλέους».

Ο Δήμος μας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τίμησε τον Περικλή, τον ηγέτη που έθεσε τις βάσεις για την Δημοκρατία.

Τα «Βραβεία Περικλέους» έλαβαν ο ηθοποιός Νικήτας Τσακίρογλου, ο εικαστικός Αλέκος Φασιανός και ο συνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος.

Η βραδιά άνοιξε με χορευτικό δρώμενο από τις μαθήτριες της Σχολής Μαργαρίτα Βαρλάμου και μετά τον χαιρετισμό της Εντεταλμένης Συμβούλου Πολιτισμού Βίκυς Νικάκη και του Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου, τον λόγο πήρε ο τέως υπουργός Πολιτισμού και Πρόεδρος του Διαζώματος Σταύρος Μπένος.

Η εκδήλωση έκλεισε με μουσικές συνθέσεις στου Γιώργου Χατζηνάσιου που ερμήνευσε ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος ενθουσιάζοντας το κοινό. Στην σκηνή μαζί του ήταν ο Γιώργος Τσοκάνης στο πιάνο, ο Χρήστος Κυριαζής στο σαξόφωνο και ο Μάνος Λούτας στο κοντραμπάσο.