Πρώτα το ρεκόρ βροχής, έπειτα ο καθαρισμός των φρεατίων!

Τρολάρει τους δημότες η διοίκηση Αποστολόπουλου, τρολάρουν τη διοίκηση Αποστολόπουλου δημότες και αντιπολίτευση.

Για το ρεκόρ βροχόπτωσης το βράδυ της Τρίτης (10/12) στου Παπάγου το «Μένουμε Χολαργό» πρώτο σάς ενημέρωσε από το πρωί της Τετάρτης (11/12).

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας (11/12), το Γραφείο Τύπου του Δήμου Παπάγου-Χολαργού εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας άπαντες για τον καθαρισμό των φρεατίων μία ημέρα μετά (!) τη βροχόπτωση-ρεκόρ, ώστε να αποφευχθούν τυχόν πλημμύρες στο… μέλλον!

Το ποιος τρολάρει ποιον σε αυτό το Δήμο είναι πραγματικά απορίας άξιο. Ενδεικτική η ανάρτηση στο «Βήμα του Δημότη» των Δημοτικών Συμβούλων της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιώργου Ανυφαντή και Παναγιώτη Δεμέστιχα, οι οποίοι χαρακτηριστικά σημειώνουν:

«Δεν ξέρω αν πρέπει κάποιος να κλάψει ή να γελάσει. Αντί οι άνθρωποι του Δήμου να έχουν καθαρίσει τα φρεάτια εδώ και μέρες, καθώς όλοι γνωρίζαμε για την κακοκαιρία “Διδώ”, όπου ΧΘΕΣ το απόγευμα καταγράφηκαν επίπεδα βροχόπτωσης ρεκόρ στον Δήμο μας και ειδικά στην κοινότητα του Παπάγου, αυτοί επαίρονται με σημερινό δελτίο τύπου ότι τα καθάρισαν ΣΗΜΕΡΑ μετά την καταιγίδα! Συγχαρητήρια!».

Διαβάστε το σημερινό (11/12) Δελτίο Τύπου του Δήμου και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οχυρώνεται ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού για τις βροχές

Επίπεδα βροχόπτωσης ρεκόρ καταγράφηκαν στην περιοχή μας και κυρίως στου Παπάγου κατά την χθεσινή κακοκαιρία.

Σήμερα, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού προχώρησε στον καθαρισμό των φρεατίων με σκοπό να αποφευχθούν τυχόν πλημμύρες και συγκεντρώσεις υδάτων από τις έντονες μπόρες.

Με τον τρόπο αυτόν, ο δήμος μας οχυρώνεται ακόμα περισσότερο ενόψει των μελλοντικών βροχοπτώσεων ενώ τα συνεργεία μας θα συνεχίσουν να εργάζονται σε καθημερινή βάση.