Στο πλευρό της «Φοίβης» το Δημοτικό Συμβούλιο


Τον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών «Φοίβη», που έχει έδρα το Χολαργό, επισκέφτηκε τη Δευτέρα (23/12) αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού, ώστε να επιδώσει το οικονομικό βοήθημα που συγκεντρώθηκε από μέλη του, ύστερα από πρωτοβουλία του Προέδρου, Νίκου Κουκή.

Ο κ. Κουκής, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής & Εθελοντισμού, Μαρία Δημητριάδου και τη Δημοτική Σύμβουλο των «8 Προτάσεων», Νατάσσα Χαμηλοθώρη-Κουγιουμτζοπούλου, παρέδωσε δωροεπιταγές σούπερ μάρκετ ύψους 200 ευρώ και ανέλαβε να αποπληρώσει λογαριασμούς ΔΕΚΟ του σωματείου ύψους έως 400 ευρώ, ώστε να καλυφθεί το ποσό των 600 ευρώ που συγκεντρώθηκε από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θερμή ήταν η υποδοχή που επεφύλαξε τόσο η Πρόεδρος του ΔΣ της «Φοίβης», Κλαίρη Δανιηλίδου, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του, που παραβρέθηκαν στη συνάντηση.

Η κ. Δανιηλίδου έκανε μία σύντομη ενημέρωση για τα προβλήματα που το σωματείο αντιμετωπίζει διαχρονικά, αλλά και σήμερα. Ενώ, ενημέρωσε ότι αυτό το διάστημα στον ξενώνα φιλοξενούνται πέντε παιδιά, εκ των οποίων το ένα με ειδικές ανάγκες και τετραπληγία, που χρήζει ιδιαίτερης φροντίδας και υποστήριξης. Ο ξενώνας «Φοίβη» έχει βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του σχεδόν 300 γυναίκες να ορθώσουν ανάστημα και να αρχίσουν μια νέα καλύτερη ζωή.

Το δείπνο από το οποίο συγκεντρώθηκε το χρηματικό βοήθημα των 600 ευρώ παρείχε εντελώς δωρεάν το εστιατόριο Piu Verde στου Παπάγου.