Βραβεύτηκαν οι νέοι Χολαργιώτες και Παπαγιώτες φοιτητές (pics)

Η βράβευση του 18χρονου Χολαργιώτη φοιτητή, Χρήστου Δριτσώνα, από τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Χολαργού, Βασίλη Σιαμάνη, για την είσοδό του στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Παρουσία της Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού βράβευσε την Κυριακή (22/12) σε ειδική εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου τους μαθητές που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τους μαθητές των σχολείων Χολαργού και Παπάγου που πέτυχαν στις εξετάσεις κατακτώντας μία θέση σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης βράβευσε το απόγευμα της Κυριακής (22/12) στο Χολαργό ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού.

Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς υποδέχτηκε με σύντομη ομιλία του στο κατάμεστο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» ο Δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και η παρούσα Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ποιότητας Ζωής & Παιδείας, Μιχάλης Τράκας, ενώ το παρών έδωσε και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, Θανάσης Φαλούκας.