ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Στέλιος Φούρναρης νέος επικεφαλής της ΔΑΠΑΧΟ


Ο 52χρονος Παπαγιώτης εθελοντής δασοπροστασίας και επί εξαετία μέλος της ΔΑΠΑΧΟ, Στέλιος Φούρναρης, αποτελεί και επίσημα τον τέταρτο κατά σειρά επικεφαλής των προστατών του Υμηττού, αντικαθιστώντας στην πρωτοκαθεδρία τον απερχόμενο Μήνο Παγώνη.

Νέο έτος και νέος αρχηγός για την απόλυτα επιτυχημένη Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Παπάγου-Χολαργού, με τον αγαπητό σε όλους Στέλιο Φούρναρη να αναλαμβάνει για πρώτη φορά τα καθήκοντα του επικεφαλής.

Ο 52χρονος τραπεζικός υπάλληλος από του Παπάγου προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του στη ΔΑΠΑΧΟ από το 2013, ενώ από το 2014 εκλέγεται σταθερά μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου. Με τον τομέα δασοπροστασίας-δασοπυρόσβεσης και φυσικών καταστροφών, ωστόσο, ο Στέλιος Φούρναρης καταπιάνεται ήδη από το 2006.

Ο τέταρτος κατά σειρά επικεφαλής της ΔΑΠΑΧΟ, ύστερα από τους Βαγγέλη Στογιάννη, Δρόσο Παπαδόπουλο και Μήνο Παγώνη, διαθέτει ειδική πιστοποίηση από την Πυροσβεστική Ακαδημία καθώς και αρκετές βεβαιώσεις συμμετοχής και παρακολούθησης σχετικών σεμιναρίων, όπως μεταξύ άλλων Α’ Βοηθειών και Θαλάσσιας Επιβίωσης.

Το «Μένουμε Χολαργό» εύχεται από καρδιάς στον κ. Φούρναρη καλή δύναμη και καλή επιτυχία με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, προσδοκώντας ταυτόχρονα η θητεία του να αποτελεί πηγή καλών και μόνο ειδήσεων από τις πλαγιές του αγαπημένου μας βουνού και τις γειτονιές της αγαπημένης μας πόλης.