Χοντραίνει το πολιτικό σκηνικό στο Χολαργό


Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο στόχος επίθεσης από αγνώστους το αυτοκίνητο του δημοφιλούς Δημοτικού Συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιώργου Ανυφαντή.

Την είδηση πόσταρε ο ίδιος ο κ. Ανυφαντής το πρωί της Τρίτης (28/1) στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, αφήνοντας σαφή υπαινιγμό για προσωπική στοχοποίηση μέσω της αναφοράς του για επαναλαμβανόμενο δήθεν τυχαίο γεγονός.

Σύμφωνα μάλιστα με ασφαλείς πληροφορίες του «Μένουμε Χολαργό», το συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Δημοτικού Συμβουλίου, την ώρα δηλαδή που ο Γιώργος Ανυφαντής βρισκόταν εντός του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Τα ερωτήματα που γεννώνται είναι ασφαλώς πολλά, από τη στιγμή μάλιστα που ο κ. Ανυφαντής δεν αποτελεί έναν απλό Δημοτικό Σύμβουλο της αντιπολίτευσης αλλά τον πρώτο των πρώτων Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου, τον οποίο οι ψηφοφόροι κατέταξαν στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 τόσο στην πρώτη θέση του συνδυασμού του με 673 σταυρούς, όσο και στην πρώτη θέση μεταξύ 238 υποψηφίων και από τους 6 δημοτικούς συνδυασμούς, σε αναλογία αριθμού ψήφων – αριθμού ψηφοδελτίων συνδυασμού.

Άλλωστε, μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους των «8 Προτάσεων» και της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ο Γιώργος Ανυφαντής αποτελεί έναν από τους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού αιρετούς της αντιπολίτευσης που ασκεί σταθερή, σοβαρή και συγκροτημένη κριτική στη Δημοτική Αρχή, με πολύ κόσμο να θεωρεί ήδη την περίπτωση Ανυφαντή ως την πλέον ενδεδειγμένη για τα ηνία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού στη μετά Αποστολόπουλου εποχή.

Στην ανάρτησή του, που συνοδεύεται από τις σχετικές φωτογραφίες, ο 40χρονος Χολαργιώτης πολιτικός επιστήμων αναφέρει:

«Είναι η 2η φορά μέσα σε 1 χρόνο που με επαγγελματικό τρόπο (σουγιά) μου σκίσανε τα λάστιχα στο αυτοκίνητο! Επειδή δεν πίστευα, ούτε πιστεύω σε επαναλαμβανόμενα “τυχαία” γεγονότα το μόνο που καταφέρατε είναι να ενδυναμώσετε την σχέση μου με τον λαστιχά της γειτονιάς μου. Καλημέρα σας!».