Χριστουγεννιάτικα… καλάθια στο «Αντώνης Τρίτσης»! (pics)

Μετά από τέσσερις ημέρες εντατικής δουλειάς, αποκόμισης νέων εμπειριών και πολύ παιχνίδι ολοκληρώθηκε την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 το 3ο Holargos BC After Christmas Basket Camp.

Τις εντυπώσεις των παιδιών κέρδισε το νέο μηχάνημα «Dr Dish, Shooting machine», το οποίο ενθουσίασε τόσο τους αθλητές όσο και τους γονείς τους. Η Αθλητική Ένωση Χολαργού, πιστή στο όραμά της να φέρνει τους αθλητές της σε επαφή με νέες εμπειρίες, εξασφάλισε το πρωτοποριακό μηχάνημα εξάσκησης του σουτ μέσα από εξειδικευμένες ασκήσεις (Drills).

Παράλληλα, οι αθλητές της ΑΕΧ γυμνάστηκαν στο νέο γυμναστήριο του συλλόγου, το «HolaVipGym», εξάσκησαν τα αντανακλαστικά τους με το πρωτοποριακό μηχάνημα «FITLIGHT», ενώ για μία ακόμη φορά η Αθλητική Ψυχολογία ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του camp.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου, Γιώργο Καμπερίδη και Νίκο Καμαριανό, καθώς επίσης και με τον δύο φορές πρωταθλητή Ευρώπης, κάτοχο πολλών πρωταθλημάτων και Κυπέλλων Ελλάδας με τις ομάδες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και βασικό μέλος της Εθνικής Ομάδας, Δημήτρη Παπανικολάου.

Επιστροφή πλέον στις προπονήσεις μέχρι το επόμενο basket camp, που θα πραγματοποιηθεί λίγες ημέρες μετά το Πάσχα.