Δημόσια έκκληση κατοίκου λόγω εγκατάλειψης τρακαρίσματος

Κάτοικος της οδού Μακεδονίας στου Παπάγου ζητά τη βοήθεια πιθανών αυτοπτών μαρτύρων ή και την ενδεχόμενη μεταμέλεια του ίδιου του οδηγού-θύτη που εγκατέλειψε το σημείο, ύστερα από τις σοβαρές υλικές ζημιές που προκάλεσε σε σταθμευμένα οχήματα η τρελή πορεία διερχόμενου ΙΧ τα ξημερώματα των Φώτων (6/1).

Με μήνυμά του στο «Μένουμε Χολαργό», ο Παπαγιώτης συμπολίτης μας εκφράζει τη δική του κραυγή απόγνωσης λόγω της μεγάλης ζημιάς που προκλήθηκε στο σταθμευμένο επί της οδού Μακεδονίας όχημά του, ζητώντας τη συμβολή οποιουδήποτε μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στη συλλογή στοιχείων για την ανεύρεση του ασυνείδητου οδηγού.

Αναλυτικά:

«Δεν ξέρω πού αλλού να το γράψω…

ΠΡΟΣ ΤΟΝ/ΗΝ ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 5ης/ ΠΡΩΙ 6ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020:

Έχεις ακόμη την ευκαιρία να αποδείξεις πως ήταν η κακιά στιγμή και δεν είσαι απλά ένας ασυνείδητος/η οδηγός. Η ζημιά που προκάλεσες είναι τεράστια και υπερβαίνει κατά πολύ το ποσό που μπορώ να καλύψω – από τη στιγμή δε που εξαφανίστηκες χωρίς να αφήσεις στοιχεία, η ασφαλιστική δεν το καλύπτει.

Παρακαλώ πάρα πολύ αν κάποιος γνωρίζει κάτι ή αν το δεις ο ίδιος/α, επικοινώνησε».