Έκοψε την πίτα του ο ΔΟΚΜΕΠΑ


Με απολογισμό των κυριότερων δράσεων και έργων που υλοποιήθηκαν το 2019 πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 η κοπή της Βασιλόπιτας του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας & Προσχολικής Αγωγής Παπάγου-Χολαργού.

Αναλυτικά:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α.

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α.

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α στο κατάμεστο αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης του Δημαρχείου Παπάγου Χολαργού.

Την πίτα ευλόγησε ο προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίας Σκέπης Παπάγου π. Νεκτάριος Καρσιώτης

Ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος ευχήθηκε καλή χρονιά στα μέλη του ΚΑΠΗ και τους εργαζόμενους. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην θεμελίωση του νέου κτιρίου στην κοινότητα Παπάγου που θα στεγάσει τις υπηρεσίες του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α, Κ.Α.Π.Η & Πολυϊατρεία.

Η Πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α κ. Χρύσα Παρίση, έκανε απολογισμό των κυριότερων δράσεων και των έργων που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του έτους 2019.

Την εκδήλωση άνοιξε η χορωδία του ΚΑΠΗ τραγουδώντας τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα και παλιές αγαπημένες μελωδίες υπό την διεύθυνση της κ. Κατερίνας Μάσκα. Στο πιάνο συνόδευσε η αντιπρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ και διακεκριμένη σολίστ κ. Μιμή Ρουφογάλη.

Τα δώρα για τους τυχερούς προσέφεραν τα καταστήματα:

1.Κατάστημα Ευ Ευ Χειροποίητο αντικείμενο
Περικλέους 56, Εμπορικό Κέντρο Χολαργού (2ος όροφος)

2. Κατάστημα Maria – Christina Κοσμήματα- Είδη δώρων
Περικλέους 56, Εμπορικό Κέντρο Χολαργού (1ος όροφος)

3. Κατάστημα Rollini
Περικλέους 56, Εμπορικό Κέντρο Χολαργού (Ισόγειο)

4. Κατάστημα αρωμάτων Equivalenza
Περικλέους 56, Εμπορικό Κέντρο Χολαργού (Ισόγειο)

5. Τουριστικό γραφείο ΑKRON TRAVEL

6. Αλεξόπουλος travel

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιάννης Κεχρής, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μαρία Δημητριάδου, Βίκυ Νικάκη και Μιχάλης Τράκας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Θανάσης Κούτρας, Χρήστος Πετράκης , Μαρία Μουντάκη, Ειρήνη Βεντουζά, Μιχάλης Χατζής, Μαρία Σιώτου, Νατάσα Χαμηλοθώρη η πρόεδρος της Κοινότητας Χολαργού κ. Κατερίνα Γκούμα, εργαζόμενοι και μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του ΔΟΚΜΕΠΑ, Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Δημήτρης Τούτουζας,και ο κ. Λουκάς Ρίζος ως εκπρόσωπος της παράταξης του κ. Τίγκα.

Γραφείο τύπου & Επικοινωνίας Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α.