Και ο Στάικος στο Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο


Και εκεί που ο Μπάμπης Στάικος αποτελούσε «κόκκινο πανί» για την Περικλέους λόγω της σκληρής αντιπολιτευτικής του στάσης καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας Αποστολόπουλου, έρχεται η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Δήμου που ουσιαστικά εξηγεί τη γενικότερη σίγηση του γνωστού Παπαγιώτη Αρχιτέκτονα-Μηχανικού και Δημοτικού Συμβούλου Παπάγου-Χολαργού το τελευταίο διάστημα.

Ο κ. Στάικος, λοιπόν, έκτακτος ομιλητής για τη διαχρονική αξία του Παρθενώνα στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου, στο πλαίσιο του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου, ενός δηλαδή εκ των οργάνων αποκλειστικής προβολής του Ηλία Αποστολόπουλου και των στενών του συνεργατών.

Μετά τον Νικήτα Κανάκη, ο Δήμαρχος προσεγγίζει έτσι με μεθοδικότητα εν όψει ’23 ένα ακόμη στέλεχος της αντιπολίτευσης που μέχρι πρότινος ασκούσε δριμεία κριτική στις επιλογές του, με τον Μπάμπη Στάικο να έχει ρίξει πια εμφανώς τους τόνους, τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου του Δήμου Παπάγου-Χολαργού αναφέρει:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο: Η Διαχρονική αξία του Παρθενώνα

Το Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού παρουσιάζει την διάλεξη με θέμα «Η Διαχρονική αξία του Παρθενώνα» με ομιλητή τον Μπάμπη Στάικο, Αρχιτέκτονα Μηχανικό του ΕΜΠ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου και ώρα 18.30 στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης του Δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55).