Καμία απάντηση σε Δεμέστιχα από Αποστολόπουλο και συν αυτώ


Δημόσια αγανάκτηση του Παπαγιώτη Δημοτικού Συμβούλου, Παναγιώτη Δεμέστιχα, για την παντελή αδιαφορία από πλευράς Δημοτικής Αρχής σε συγκεκριμένες προτάσεις του, υπό τη μορφή ερωτήματος, προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου.

Συγκεκριμένα, μέσω ανοιχτής επιστολής του προς το «Μένουμε Χολαργό», ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Τούτουζα σημειώνει:

«ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

Χρόνος και περιεχόμενο αντίδρασης και απάντησης από τη δημοτική αρχή.

Εγείρεται εύλογος προβληματισμός για το χρόνο και το περιεχόμενο αντίδρασης και απάντησης από τη δημοτική αρχή, όταν κατατίθεται ερώτημα-πρόταση στη δημοτική αρχή και συγκεκριμένα στην επιτροπή ποιότητας ζωής πριν από τρεις μήνες, για ευρωπαϊκό χρηματοδοτικό πρόγραμμα στο οποίο ενδεχομένως να μπορούσε να συμμετάσχει ο Δήμος μας, για το αν υπάρχει σχέδιο περαιτέρω αναμόρφωσης του μεγάλου Άλσους Παπάγου και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, καθώς και το πλαίσιο δράσης/χρονοδιάγραμμα της σύμβασης του «έξυπνου» φωτισμού.

Μετά από τρεις μήνες λοιπόν, δεν έχει δοθεί ακόμα η παραμικρή απάντηση. Η ημερομηνία του χρηματοδοτικού προγράμματος παρήλθε… Ο καθένας φυσικά, μπορεί να εξάγει ελεύθερα τα συμπεράσματά του. Η προσωπική μου αξιολόγηση είναι σαφώς αρνητική.

Με εκτίμηση
Π.Δεμέστιχας».