Με άρωμα ΓΑΣΧ και το «13th Helioupolis Cup 2020»


Πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια αποκόμισαν από την επιτυχημένη παρουσία τους στο 13ο Διεθνές Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής της Ηλιούπολης οι αθλήτριες του ΓΑΣ Χολαργού, Μαρίλια Καλαφάτη, Μαίρη Μανούσου και Λία Σιδηρόγλου.

Αναλυτικά:

ΒΟΛΕΪ●ΣΤΙΒΟΣ●ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ●ΑΕΡΟΒΙΚΗ-ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ● ΣΚΑΚΙ●ΞΙΦΑΣΚΙΑ●ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΤΜΗΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ

13th HELIOUPOLIS CUP ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 24-26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου 2020 διοργανώθηκε από τον Γ.Σ. Ηλιούπολης, με την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και με την υποστήριξη της Α.Ε.Σ.Γ.Α, το 13ο Διεθνές Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής «Helioupolis Cup», στο Α’ Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Ηλιούπολης.

Στο «13th Helioupolis Cup 2020» συμμετείχαν περίπου 206 αθλήτριες ομάδων από δέκα (10) ξένες χώρες (Βουλγαρία, Ουκρανία, Αίγυπτος, Δανία, Πολωνία, Κύπρος, Ιταλία, Λιθουανία, Ισραήλ και Τουρκία) και αθλήτριες από 11 συλλόγους της Ελλάδας.

Επιτυχημένη για άλλη μία φορά η αποστολή του Γ.Α.Σ. Χολαργού με τις αθλήτριές του, Καλαφάτη Μαρίλια, Μανούσου Μαίρη, Σιδηρόγλου Λία, οι οποίες αποκόμισαν πολύτιμη εμπειρία από τη συμμετοχή τους για επερχόμενους αγώνες και επέδειξαν για άλλη μία φορά το υψηλό επίπεδο των αθλητριών του Συλλόγου μας.

Αναλυτικότερα:

  • Μανούσου Μαίρη: 2η σχοινάκι, 5η κορίνες, 6η μπάλα, 5η σύνθετο ατομικό.
  • Καλαφάτη Μαρίλια: 9η κορίνες, 16η στεφάνι, 20ή μπάλα, 21η σύνθετο ατομικό.
  • Σιδηρόγλου Λία: 6η κορδέλα, 7η κορίνες, 8η μπάλα, 8η σύνθετο ατομικό.

Ευχόμαστε σε όλες τις προπονήτριες και αθλήτριες καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια μας και στις προπονήτριές μας!