Νέες παιδικές χαρές σε Σταθμούς του ΔΟΚΜΕΠΑ (pics)

Πλήρης ανακατασκευή των παιδικών χαρών τριών Παιδικών Σταθμών του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας & Προσχολικής Αγωγής Παπάγου-Χολαργού, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής και συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Ολοκληρώθηκε η πλήρης ανακατασκευή με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές των παιδικών χαρών τριών Παιδικών Σταθμών του ΔΟΚΜΕΠΑ.

Πρόκειται για τις παιδικές χαρές του 1ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Χολαργού (17ης Νοεμβρίου 121), των 2ου & 3ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Χολαργού (Φανερωμένης 29) και του 4ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Χολαργού (Μεσογείων 154).

Για την υλοποίηση του έργου ο ΔΟΚΜΕΠΑ εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 69.985,60 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής και συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Η διαδικασία ένταξης έγινε με τη συνεργασία του Γραφείου Προγραμματισμού του Δήμου και τη μελέτη συνέταξε η Τεχνική Υπηρεσία.

Οι εξοπλισμοί και τα δάπεδα κατασκευάστηκαν σύμφωνα με τις οριζόμενες προϋποθέσεις των ευρωπαϊκών προτύπων ασφαλείας ΕΝ1176 και ΕΝ1177.

Όπως δηλώνουν οι άνθρωποι του Οργανισμού, πρωταρχικό τους μέλημα είναι η βελτίωση των υποδομών, προκειμένου να βρίσκονται τα παιδιά μας σε ένα ασφαλές, ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον.