Ο Νίκος Βερροιόπουλος στον πάγκο του ΑΚΟ Άρη

Ο μέχρι πρότινος προπονητής του Ζωγράφου στην Α2 Εθνική Κατηγορία, Νίκος Βερροιόπουλος, αποτελεί και επίσημα από την Τρίτη (21/1) τον αντικαταστάτη του Σπύρου Γεωργουδάκη στην τεχνική ηγεσία του ΑΚΟ Άρη Χολαργού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Η ομάδα του ΑΚΟ ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, μετά από συντονισμένες κινήσεις και κάτω από την πίεση του χρόνου για την εύρεση του καταλληλότερου ανθρώπου για τη θέση του προπονητή της Γυναικείας ομάδος, κατέληξε στο πρόσωπο του κ. Νίκου Βερροιόπουλου.

Ο coach Νίκος Βερροιόπουλος είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός στο γυναικείο τμήμα του Προμηθέα Χαλανδρίου (Α’ ΕΣΚΑ) για 2 χρόνια (2013-2015). Παράλληλα, τη σεζόν 2014-15 διετέλεσε βοηθός στην Τερψιθέα Γλυφάδας (Α1 Εθνική Κατηγορία).

Τα επόμενά του βήματα τα έκανε στην ομάδα του ΕΦΑΟ Ζωγράφου, αρχικά ως βοηθός στο γυναικείο τμήμα που αγωνιζόταν στην Α’ ΕΣΚΑ και από το καλοκαίρι του 2017 καθοδήγησε την ομάδα του Ζωγράφου ως πρώτος προπονητής για 2,5 χρόνια στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Το ΔΣ καθώς και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδος καλωσορίζουν τον coach Νίκο Βερροιόπουλο στην οικογένεια του ΑΚΟ ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ και του εύχονται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του».