Τίμησε Τούτουζα, Χατζηνάσιο και αδερφούς Γεωργιόπουλου η Νέα Δημοκρατία (pics)


Σε ένα κατάμεστο «Μίκης Θεοδωράκης» η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Β3 της Νέας Δημοκρατίας και η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Παπάγου-Χολαργού έκοψαν την Κυριακή (26/1) από κοινού τη βασιλόπιτα του νέου έτους, βραβεύοντας τέσσερις επιφανείς δημότες Παπάγου-Χολαργού, τον καθηγητή καρδιολογίας, Κωνσταντίνο Τούτουζα, το μουσικοσυνθέτη, Γιώργο Χατζηνάσιο και τους ιδιοκτήτες του «Δαναού», Ηλία και Ευαγγελία Γεωργιόπουλου.

Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου:

«Συγκλονιστική και ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η παρουσία των μελών της ΔΗΜΤΟ Παπάγου – Χολαργού στο κάλεσμα της Προέδρου κας Ντίνας Καλλιοντζή για την κοπή την Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας και την βράβευση επιφανών συνδημοτών μας που έγινε σε συνεργασία με την Β3 ΝΟΔΕ, την Κυριακή 26/1 στο αμφιθέατρο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού “Μίκης Θεοδωράκης”.

Από τον επιστημονικό τομέα βραβεύτηκε ο παγκοσμίου κύρους καθηγητής καρδιολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κος Κωνσταντίνος Τούτουζας, από τον πνευματικό κόσμο ο χιλιοτραγουδισμένος μουσικοσυνθέτης κος Γιώργος Χατζηνάσιος και από τον επιχειρηματικό τομέα τα αδέλφια Ευαγγελία και Ηλίας Γεωργιόπουλοι, ιδιοκτήτες της μακροβιότερης επιχείρησης του Χολαργού “Δαναός”».

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και Υπ. Περιβάλλοντος & Ενέργειας κος Κωστής Χατζηδάκης, η Υπ. Παιδείας & Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως, ο Αν. Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής κος Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Αν.Γραμ. Π.Ε., Γραμ. Οργανωτικού και Δ/ντής Γραφείου του Προέδρου της Ν.Δ. κος Στυλιανός Κονταδάκης, οι Βουλευτές κα Ζωή Ράπτη και Σοφία Βούλτεψη.

Ο κος Ιωάννης Μπολέτης Καθ. Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, ο Καθ. Καρδιολογίας κος Παύλος Τούτουζας, ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κος Ηλίας Αποστολόπουλος, ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κος Δημήτρης Τούτουζας, ο Πρ. Δημοτικού Συμβουλίου κος Νίκος Κουκής, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ο Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κος Βασίλης Ξύδης και ο τ. Δήμαρχος Χαλανδρίου κος Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος. Οι πολιτευτές κα Σοφία Χρήστου, Σάκης Ιωαννίδης, Βασίλης Ξυπολυτάς, Φώτης Καρύδας, Μαριάνθη Καφετζή, Ινέτζη Δημητρακάκη και Μαρία Λαθούρη.

Οι Αντιπεριφερειάρχες κα Λουκία Κεφαλογιάννη και κα Ελένη Δουνδουλάκη, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κα Πολυτίμη Λεονάρδου και κος Γιάννης Κεχρής. Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β4 κος Σπύρος Αβραμάκος, οι Πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ο Χαλανδρίου κα Χριστίνα Πατρικάκου, Αγ.Παρασκευής κος Ιωάννης Καραγιαννάκης, Πεντέλης – Μελισσίων κος Φώτης Φωτίου, ενώ την Βριλησσίων εκπροσώπησε ο κος Παναγιώτης Αναγνώστου, Φιλοθέης – Ψυχικού ο Ταμίας κος Γιώργος Μούρτος καθώς και μέλη αυτών.

Ευχές έστειλαν ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και Υπ. Ανάπτυξης & Επενδύσεων κος Άδωνις Γεωργιάδης και οι Βουλευτές κος Θεόδωρος Ρουσόπουλος και κος Δημήτρης Καιρίδης».