Βίτσας-Μωραΐτης στο Χολαργό


Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση από το ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Παπάγου-Χολαργού, με επίσημους καλεσμένους και ομιλητές το Βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα, Δημήτρη Βίτσα και το Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Θάνο Μωραΐτη.

Η εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020, στις 19:00, στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου, «η τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, η ακραία νεοφιλελεύθερη, αντιλαϊκή και ακροδεξιά πολιτική της κυβέρνησης, η εναλλακτική πολιτική πρόταση σε προοδευτική κατεύθυνση από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι από τα θέματα που θα αναδειχθούν στην Ανοιχτή Πολιτική Εκδήλωση».

Η εκδήλωση γίνεται στην πορεία προς το 3ο Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2020, όπου «στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου, αναδεικνύει απόψεις και διαμορφώνει θέσεις με τη συμμετοχή των πολιτών, συμβάλλοντας στη συσπείρωση των προοδευτικών δυνάμεων με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ, στη δημιουργία της μεγάλης δημοκρατικής, προοδευτικής παράταξης».

Μετά το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.