Από… πιστολέρο αστυνομικό οι κάλυκες στην Κλειούς!

Λύθηκε το μυστήριο της Τετάρτης (26/2) με τους κάλυκες έξω από την οικία Αποστολόπουλου, με την ΕΛ.ΑΣ. να ανακοινώνει πως ανήκουν σε αστυφύλακα της δίωξης ναρκωτικών που, ύστερα από τρακάρισμα και ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, εξήλθε του οχήματός του και πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο το πορτ μπαγκάζ του έτερου αυτοκινήτου.

Λήξη συναγερμού σήμανε η Ελληνική Αστυνομία μετά τις διαστάσεις που πήρε η δημοσιοποίηση από το «Μένουμε Χολαργό» του θέματος με τους κάλυκες που βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλου, το μεσημέρι της Τετάρτης (26/2).

Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη ανακοίνωση, οι κάλυκες της οδού Κλειούς ανήκουν σε αστυφύλακα της δίωξης ναρκωτικών που, ύστερα από τρακάρισμα και ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, εξήλθε του οχήματός του και πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο το πορτ μπαγκάζ του έτερου αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για αστυνομικό που υπηρετεί στη δίωξη ναρκωτικών εδώ και περίπου επτά χρόνια. Το όχημα οδηγούσε η γυναίκα του, η οποία είναι στις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της. Αφού προκλήθηκε το τροχαίο ατύχημα, ο άλλος οδηγός έκανε όπισθεν για να χτυπήσει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο εν λόγω αστυνομικός και η σύζυγός του. Τότε, εκείνος έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε κατά του έτερου οχήματος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. έθεσε κατ’ ευθείαν τον… πιστολέρο αστυφύλακα σε διαθεσιμότητα, με την υπόθεση να αναλαμβάνει πλέον η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τίθεται σε διαθεσιμότητα Αστυφύλακας, που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, γιατί σήμερα (26/2) το μεσημέρι, ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, εξήλθε του αυτοκινήτου του και πυροβόλησε δύο φορές με το υπηρεσιακό του όπλο στο πορτ μπαγκάζ ετέρου αυτοκινήτου, με το οποίο είχε προηγηθεί τροχαίο περιστατικό στην περιοχή Χολαργού.

Την υπόθεση ανέλαβε και χειρίζεται η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας».