Κλείνει από την Πέμπτη (6/2) η Βουτσινά

Ξεκινά και επίσημα από την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020 η ανάπλαση της οδού Βουτσινά στο Χολαργό.

Η εκκίνηση της λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης της οδού Βουτσινά θα δοθεί στην αρχή της οδού, από τη συμβολή δηλαδή με τη Μιλτιάδου στο ύψος του «Metropolitan General», για να καταλήξει ύστερα από μήνες (και ας ελπίσουμε όχι… χρόνια) στην οδό Αναστάσεως.

Θυμίζουμε πως το έργο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει οριοθέτηση μεγάλου αριθμού θέσεων στάθμευσης, ανακατασκευή των πεζοδρομίων για τη διευκόλυνση της διέλευσης των πεζών και έργα διευθέτησης απορροής ομβρίων υδάτων.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου του Δήμου αναφέρει:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έναρξη έργου λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης της οδού Βουτσινά

Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020 αναμένεται να ξεκινήσει το έργο «Λειτουργική και Αισθητική Αναβάθμιση της οδού Βουτσινά», από την συμβολή της με την οδό Μιλτιάδου.

Μεταξύ άλλων το έργο περιλαμβάνει οριοθέτηση μεγάλου αριθμού θέσεων στάθμευσης, ανακατασκευή των πεζοδρομίων για την διευκόλυνση της διέλευσης των πεζών και έργα διευθέτησης απορροής ομβρίων υδάτων.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού ζητάει την κατανόηση των πολιτών για όσο καιρό διαρκέσει το έργο που στοχεύει στην βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της πόλη μας.