Μανούσου-Μπεκιάρη, οι… Ελπίδες του Χολαργού! (pics)

Με το… αύριο του συλλόγου, Μαρία Μανούσου και Ελένη-Μαρία Μπεκιάρη, εκπροσωπήθηκε δυναμικά στο Κύπελλο Ελπίδων Ρυθμικής Γυμναστικής που διοργανώθηκε στο «Αντώνης Τρίτσης» ο ΓΑΣ Χολαργού, παρουσία 61 ανερχόμενων αθλητριών από όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικά:

ΒΟΛΕΪ●ΣΤΙΒΟΣ●ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ●ΑΕΡΟΒΙΚΗ-ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ●ΣΚΑΚΙ●ΞΙΦΑΣΚΙΑ●ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΤΜΗΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΠΙΔΩΝ

Με το «Κύπελλο Ελπίδων» Ρυθμικής Γυμναστικής Κορασίδων άνοιξε την Κυριακή (16/2) η αυλαία της φετινής αγωνιστικής χρονιάς στο Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης», όπου ραντεβού έδωσαν 61 ανερχόμενες εκπρόσωποι της νέας γενιάς του αθλήματος. Στο Κύπελλο Ελπίδων συμμετέχουν οι 20 καλύτερες αθλήτριες γεννημένες το 2009 και 20 αθλήτριες του 2008 από τη νότια Ελλάδα και βόρεια αντίστοιχα.

Ο ΓΑΣ Χολαργού ήταν παρών με 2 αθλήτριές του που έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις, τη Μανούσου Μαρία και τη Μπεκιάρη Ελένη-Μαρία.

Πιο συγκεκριμένα, η Μανούσου Μαρία (κορασίδα 2ης χρονιάς) κατέκτησε τη 2η θέση στο σύνθετο ατομικό, συγκεντρώνοντας υψηλή βαθμολογία αθροιστικά στα 4 όργανα, ενώ η πρωτοεμφανιζόμενη αθλήτριά μας στην κατηγορία των κορασίδων, Μπεκιάρη Ελένη-Μαρία, πλασαρίστηκε στην 24η θέση.

Πιο αναλυτικά:

  • Μανούσου Μαρία: 2η μπάλα, 3η κορίνες, 4η σχοινάκι, 6η στεφάνι
  • Μπεκιάρη Ελένη-Μαρία: 15η μπάλα, 18η στεφάνι, 27η σχοινάκι, 45η κορίνες

Άξιες συγχαρητηρίων, προπονήτριες και αθλήτριες, για αυτή τη συλλογική προσπάθεια.

Τη διοργάνωση της εκδήλωσης είχε αναλάβει η ΕΓΟ και την φιλοξενία της είχαν αναλάβει οι ΔΟΠΑΠ Παπάγου-Χολαργού και ο ΓΑΣ Χολαργού.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και στις απονομές και βραβεύσεις των αθλητριών παρέδωσαν τα μετάλλια και τα διπλώματα στις αθλήτριες, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ, Θανάσης Αυγουρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ποιότητας Ζωής & Παιδείας, Μιχάλης Τράκας.

Συγχαρητήρια για την άψογη συνδιοργάνωση και την αγαστή συνεργασία στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού και στο ΓΑΣΧ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την κατανόηση και συνεργασία των υπόλοιπων φίλων σωματείων, που φιλοξενούμαστε στο κλειστό γυμναστήριο.