Μια διαφορετική… βασιλόπιτα από την ΑΕΧ


Κι ενώ οι… πρωτοχρονιάτικες πίτες συνεχίζονται -και φέτος- κανονικά παραμονές Τριωδίου (!), η Αθλητική Ένωση Χολαργού έρχεται να πρωτοτυπήσει με την πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Floyd, για την οικονομική και ψυχολογική ενίσχυση αθλητή του συλλόγου που, εκτός από τη μητέρα του, έχασε πρόσφατα και τον αγαπημένο του πατέρα.

Η εν λόγω εκδήλωση, που θα περιλαμβάνει και λαχειοφόρο αγορά, θα λάβει χώρα το απόγευμα (19:00) της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου 2020 στο bar-restaurant Floyd της λεωφόρου Περικλέους, με την τιμή της κάθε πρόσκλησης να ανέρχεται στα 7 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και ποτού.

Η σχετική επιστολή-πρόσκληση που εστάλη από τους διοικούντες την ΑΕΧ στους γονείς των αθλητών αναφέρει:

«Αγαπητοί γονείς,

Έχουμε όλοι μας συνηθίσει τα τελευταία χρόνια τον σύλλογό μας να κάνει μια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Πέρσι ήταν στο κλειστό μας γυμναστήριο «Αντ. Τρίτσης» μετά τον φοβερό αγώνα της αντρικής μας ομάδας και την νίκη της επί του Πανιωνίου ή πρόπερσι στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” στο Δημαρχείο με καλεσμένο τον μεγάλο αθλητή και άνθρωπο, Δημήτρη Διαμαντίδη.

Για φέτος όμως, και στα πλαίσια της απόλυτης ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας που διακρίνει τον Σύλλογό μας, επιλέξαμε κάτι διαφορετικό.

Το κάθε τμήμα του συλλόγου μας θα κόψει την δική του Πρωτοχρονιάτικη πίτα σε κάποια προπόνηση εντός των επόμενων ημερών, παρουσία -εκτός φυσικά του προπονητή και του εφόρου- όσων γονιών μπορούν να παρευρεθούν. Το φλουρί για κάθε πίτα θα συνοδεύει μία δωροεπιταγή από τα καταστήματα INTERSPORT.

Η διοίκηση του συλλόγου θα κάνει μία εκδήλωση με την μορφή party στις 23 Φεβρουαρίου στο bar-Restaurant FLOYD στις 19:00 το βράδυ με πρόσκληση* αξίας 7 ευρώ που θα αντιστοιχεί σε ένα ποτό και ΟΛΑ τα έσοδα της εκδήλωσης μαζί με τα έσοδα της λαχειοφόρου αγοράς, θα διατεθούν στους αναδόχους κηδεμόνες του νεαρού αθλητή του συλλόγου μας ο οποίος πολύ πρόσφατα “έχασε” τον πατέρα του ενώ ήταν ήδη ορφανός και από την μητέρα του η οποία έφυγε από την ζωή πριν μερικά χρόνια. Θεωρούμε πως η εξοικονόμηση χρημάτων που θα έχουμε από την μη πραγματοποίηση κεντρικής εκδήλωσης, αλλά και η χρηματική συνεισφορά από όλα τα παραπάνω έσοδα παράλληλα με την δια βίου κάλυψη των ετήσιων συνδρομών του αθλητή μας μαζί με την ιατρική του υποστήριξη μέσω ειδικών καρδιολογικών εξετάσεων στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο αλλά και την ψυχολογική μέσω της ψυχολόγου μας, έχουν περισσότερο σημασία από μια εκδήλωση δύο ωρών.

Συγχρόνως καλούμε όσους γονείς θέλουν και μπορούν να συνεισφέρουν χρηματικά για το συγκεκριμένο θέμα να απευθυνθούν στην γραμματεία του συλλόγου.

Ευχαριστούμε για την εκ των προτέρων υποστήριξη σας.

Το ΔΣ του HOLARGOSBC και HOLARGOSBC ACADEMY

*Οι προσκλήσεις θα διατίθενται από τις αρχές τις ερχόμενης εβδομάδας στα γραφεία του συλλόγου».