Μήνυση κατά αγνώστων από Αποστολόπουλο για τους βανδαλισμούς (pics)


Σε μηνυτήρια αναφορά για τους συχνούς βανδαλισμούς στο κεντρικό πάρκο του Χολαργού προέβη τη Δευτέρα (17/2) ο Δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος.

Μήνυση κατά αγνώστου και παντός υπευθύνου υπέβαλε τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 ενώπιον του αστυνομικού τμήματος Χολαργού ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, για τις συνεχιζόμενες καταστροφές αλλά και για εκείνες που προκάλεσαν άγνωστοι στο πάρκο του Δημοτικού Καφέ τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/2).

Ο Δήμαρχος προσκόμισε και το σχετικό φωτογραφικό υλικό από τους βανδαλισμούς που πραγματοποιήθηκαν στο πετρόχτιστο κιόσκι, εντός του κεντρικού πάρκου «Ανδρέας Παπανδρέου».

Λογικό είναι οι περισσότεροι Χολαργιώτες να αναπολούν πια το κεντρικό πάρκο επί ημερών Νικολάου, όταν τα βράδια κλείδωνε και φυλαγόταν από άνδρα ομάδας σεκιούριτι, αποτελώντας στο σύνολό του ένα πραγματικό στολίδι στην καρδιά της πόλης τους.

Το κλείσιμο του πάρκου κατά τις νυχτερινές ώρες όμως τότε φαίνεται πως ενοχλούσε κάποιους… ευαίσθητους, με την ευθύνη των σημερινών αποτελεσμάτων να βαραίνει και τους ηθικούς, πέρα από τους φυσικούς αυτουργούς της σημερινής κατάντιας ενός τόσο όμορφου χώρου.