ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ: Λουκέτο τις νύχτες στο κεντρικό πάρκο!


Με νεότερη ενημέρωση το βράδυ της Δευτέρας (17/2) η Δημοτική Αρχή γνωστοποιεί πως το κεντρικό πάρκο του Χολαργού θα παραμένει από εδώ και στο εξής κλειστό για το κοινό κατά τις νυχτερινές ώρες.

Αφού χρειάστηκε να περάσουν πρώτα κάμποσα χρόνια συστηματικών και ανεξέλεγκτων βανδαλισμών στο κεντρικό πάρκο της πόλης, από τη στιγμή που από την εποχή Ξύδη και έπειτα αυτό αφέθηκε στη μοίρα του, η σημερινή διοίκηση του Δήμου πράττει επιτέλους το αυτονόητο, έστω και στο… και πέντε.

Ύστερα λοιπόν από τις πρόσφατες -ευρείες- καταστροφές στο πάρκο του Δημοτικού Καφέ, η Δημοτική Αρχή υιοθετεί μία ακόμη παρεμβατική πρόταση του «Μένουμε Χολαργό», αποφασίζοντας το οριστικό κλείσιμο του πάρκου κατά τις νυχτερινές ώρες, καθημερινά από τις 23:00 έως τις 07:00.

Πρόκειται αναμφίβολα για το πιο απλό και λογικό μέτρο προστασίας της δημόσιας περιουσίας, σε έναν χώρο-κόσμημα στην καρδιά της αγαπημένης μας γειτονιάς, που οφείλουμε όλοι να προσέχουμε και να προστατεύουμε από τον κάθε λογής εκκολαπτόμενο ή σεσημασμένο κακοποιό της διπλανής πόρτας.