Το «Μένουμε Χολαργό» σάς μαθαίνει… Brazilian jiu jitsou!


Δωρεάν για όλους τους αναγνώστες του «Μένουμε Χολαργό» ο μήνας Μάρτιος στον ΑΣ Ηρακλή Χολαργού (Brasa Hellas), τη σχολή πολεμικών τεχνών και μαθημάτων αυτοάμυνας του διακεκριμένου δασκάλου, Ηρακλή Γρηγοριάδη | Αναλυτικά οι τρόποι εγγραφής στη σχολή της οδού Αριστοτέλους 86

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ηρακλής Χολαργού ιδρύθηκε το 2009 από το δάσκαλο Ηρακλή Γρηγοριάδη, κάτοχο πολλών διεθνών και ελληνικών διακρίσεων. Στη σχολή οι αθλητές διδάσκονται την πολεμική τέχνη του Brazilian jiu jitsou, καθώς και των μικτών πολεμικών τεχνών (MMA). Οι αθλητές του Ηρακλή Χολαργού έχουν λάβει μέρος σε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα, σε ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους αγώνες, με πάρα πολλές διακρίσεις.

Το Bjj είναι ένα άθλημα που δημιουργήθηκε για να μπορούν τα πιο αδύναμα σε σωματοδομή άτομα να προστατέψουν τον εαυτό τους, όταν οι συνθήκες το απαιτούν. Επίσης, είναι ένα από τα βασικά συστατικά για να μπορέσει ένας αθλητής να γίνει μαχητής του MMA. Ένα ακόμη πλεονέκτημα του Bjj είναι η διάπλαση στο σώμα μας.

Η σχολή, που είναι μια από τις πιο παλιές στο Δήμο μας, δέχεται παιδιά από 4 ετών έως 80+. Διαθέτει τμήματα παιδικής και γυναικείας αυτοάμυνας, μικτά τμήματα, personal, καθώς και τμήματα ενδυνάμωσης.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή Χολαργού σάς περιμένουν να γνωρίσετε από κοντά το άθλημά τους και ειδικά για τους αναγνώστες του «ΜΕΝΟΥΜΕ ΧΟΛΑΡΓΟ» προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ όλο τον Μάρτιο, αρκεί να κάνετε εγκαίρως την κράτηση της θέσης σας έως τις 28 Φεβρουαρίου, δηλώνοντας απλά στη σχολή πως είστε αναγνώστες του πρώτου Μέσου της πόλης και ότι έχετε ενημερωθεί από την παρούσα δημοσίευση!

Η σχολή βρίσκεται στον αριθμό 86 της οδού Αριστοτέλους στο Χολαργό και το τηλέφωνο στο οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε είναι το 6977091866.

Επίσης, μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας στέλνοντας ένα απλό μήνυμα στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Facebook, κλικάροντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/brasahellas/