ΤΡΑΚΑΣ: «Κανένα επεισόδιο στο Δημαρχείο»


Τα όσα διαδραματίστηκαν το πρωί της Δευτέρας (3/2) στο Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού, στο περιθώριο των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας μαθητών και γονέων, από τον παρόντα Αντιδήμαρχο Παιδείας, Μιχάλη Τράκα.

Το «Μένουμε Χολαργό» φιλοξενεί την απάντηση του Μιχάλη Τράκα με αφορμή το χθεσινοβραδινό δημοσίευμά μας «Στους δρόμους και οι μαθητές (pics)», με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας να διαψεύδει από τη μεριά του μέρος του ρεπορτάζ που φιλοξενήθηκε τόσο στο πρώτο Μέσο της πόλης, όσο και σε άλλες ακόμη ενημερωτικές ιστοσελίδες τοπικού ενδιαφέροντος:

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΡΑΚΑΣ (Αντιδήμαρχος Παιδείας)

«Κύριε Χάλκο διαβάζοντας το δημοσίευμά σας θα ήθελα να σας ενημερώσω για την αποκατάσταση της αλήθειας και των πραγματικών γεγονότων τα εξής:

Σε ότι αφορά τη δηλωσή μου για το ότι είμαι αναρμόδιος και σε παρένθεση θαυμαστικό αφορούσε το θέμα της εξίσωσης των κολεγίων με τα πανεπιστήμια που όπως καταλαβαίνετε αφορά αυτούς που νομοθετούν και όχι τον Δήμο.

Επίσης ενημέρωσα τα παιδιά για το 1λύκειο Χολαργού ότι σήμερα είχαμε προγραμματισμένο ραντεβού με τον ανάδοχο του έργου, την ομάδα της Τεχνικής Υπηρεσίας και την Διευθύντρια του σχολείου για τον προγραμματισμό και τη δρομολόγηση των εργασιών που πρόκειται να γίνουν στο σχολείο, αλλά δυστυχώς ακυρώθηκε γιατί το σχολείο τελεί υπό κατάληψη.

Τέλος ότι αφορά το επεισόδιο που αναφέρετε ότι έλαβε χώρα στον πρώτο όροφο είναι επίσης ανακριβές, διότι δεν υπήρξε, γεγονός που μπορεί να επιβεβαιωθεί από τους παρόντες στη συνάντηση.

Παρακαλώ πολύ όπως διορθώσετε και δημοσιεύσετε στην ιστοσελίδα σας “Μένουμε Χολαργό” την απάντησή μου».

ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΛΚΟΣ (Εκδότης-Ιδιοκτήτης «Μένουμε Χολαργό»)

«Αγαπητέ κ. Τράκα,

Παρ’ ότι η πληροφόρηση για τις ανακρίβειες στις οποίες αναφέρεστε αντλήθηκε και δημοσιεύτηκε ήδη και από άλλες τοπικές ιστοσελίδες, πράγμα που σημαίνει πως το “Μένουμε Χολαργό” δεν έβγαλε από το κεφάλι του ό,τι κατέθεσε γραπτώς στη σχετική του ανάρτηση, με χαρά να αναρτηθεί και η δική σας οπτική-απάντηση.

Άλλωστε, το “Μένουμε Χολαργό” ούτε αποκλείει κανέναν, ούτε προβάλλει μονόπλευρα τα θέματα της τοπικής μας καθημερινότητας, παρά φιλοξενεί όποιον Χολαργιώτη ή Παπαγιώτη το επιθυμεί, από όποιο μετερίζι κι αν αυτός προέρχεται.

Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας!».