Ανοίγουν τον κουμπαρά τους και οι εθελοντές της ΔΑΠΑΧΟ!


Στη μάχη κατά του κορονοϊού και η εθελοντική ομάδα Δασοπροστασίας Παπάγου-Χολαργού, με τους προστάτες του Υμηττού να προσφέρουν όλα τα χρήματα του κοινού τους κουμπαρά, «ευχόμενοι η κίνηση αυτή να αποτελέσει ένα λιθαράκι στον τοίχο που χτίζεται για να κλείσει οριστικά έξω το πρόβλημα του ιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΑΠΑΧΟ:

«Η Εθελοντική Δασοπροστασία Παπάγου Χολαργού (ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ) ως αμιγώς εθελοντική ομάδα είναι γνωστό ότι δεν διαχειρίζεται χρήματα και ο όποιος εξοπλισμός και μέσα που διαθέτει προέρχονται από δωρεές και χορηγίες ιδιωτών και την ενίσχυση του Δήμου Παπάγου Χολαργού του ΔΟΠΑΠ και του ΣΠΑΥ.

Στο πλαίσιο αυτό έχουμε δημιουργήσει ένα κουμπαρά της ομάδας για την αντιμετώπιση κάποιας έκτακτης ανάγκης.

Θεωρώντας ότι η δοκιμασία που περνά τούτη τη στιγμή η χώρα μας είναι η μεγαλύτερη έκτακτη ανάγκη δωρίζει το ποσό του κουμπαρά ευρώ 230 στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του covid19 με την ευχή να αποτελέσει ένα λιθαράκι στον τοίχο που χτίζεται για να κλείσει οριστικά έξω το πρόβλημα του ιού.

Το ποσό δεν είναι μεγάλο και δεν δίνεται για εντυπωσιασμό αλλά στο πνεύμα των ημερών και ως κίνητρο και παρότρυνση και για άλλους.

Ευχόμαστε υγεία δύναμη και κουράγιο σε όλους».