Χολαργιώτικο… γλέντι στον κορωνοϊό! (vid)

Ο Γιώργος, ο Μάριος και ο Χρήστος, το μουσικό τρίο των Χολαργιωτών «Από λα» που εμφανίζεται στο «Meze & Deli» της οδού Φανερωμένης, σε μια ευφάνταστη… εκτέλεση της περιβόητης πανδημίας, «για να χαλαρώσουμε λίγο από όσα μας βασανίζουν τελευταία το νου».

«Καλησπέρα σας,

Έτσι για να χαλαρώσουμε λίγο από όσα μας βασανίζουν το νου, τελευταία, σας στέλνω ένα βιντεάκι με σκοπό να γελάσουμε λίγο, με θέμα ένα τραγούδι για τον κορωνοϊό.

Με προσοχή, με ενημέρωση και πρόληψη, δεν θα κινδυνεύσει κανείς. Χολαργιώτικο γκρουπάκι είμαστε και αν σας αρέσει, το ανεβάζετε.

Ευχαριστούμε πολύ».

Με το μήνυμα αυτό, ο Γιώργος Αθανασούλας (βιολί-φωνητικά), ο Μάριος Νικολαΐδης (κιθάρα-φωνητικά) και ο ιδρυτής του γκρουπ «Από λα», Χρήστος Κοντογιώργης (μπουζούκι-φωνητικά), παρουσιάζουν μέσω του «Μένουμε Χολαργό» το νέο… χιτ της εποχής, τον «Κορωνοϊό»!

Τα παιδιά που κάνουν ήδη κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή τον δικό τους… πανικό στο «Meze & Deli» της οδού Φανερωμένης, διασκευάζουν με μπόλικη δόση χιούμορ τον περιβόητο κορωνοϊό και όσα αυτός έχει επιφέρει στην καθημερινότητα όλων μας, δίνοντας έναν πιο ανάλαφρο τόνο στη νέα αυτή πανδημία που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα και με την απαιτούμενη σοβαρότητα εκεί που πρέπει και όπως πρέπει.

Έφυγα ταξίδι έλειψα πολύ
γυρίζω και σε βρίσκω στο σπίτι σκεπτική
πάω να σ’ αγκαλιάσω πάω να σε φιλήσω
κι εσύ μου λες πιο μακριά μήπως και κολλήσω.

Ο κορονοϊός ο κορονοϊός
σε πήρε από μένα και κάνω σαν τρελός
ο κορονοϊός ο κορονοϊός
αυτός είναι ο ένοχος για όλα δυστυχώς.

Μέσα στο σπίτι άρχισες μάσκες να μου φοράς
θερμόμετρο μου βάζεις στην άκρη με πετάς
όρια στο κρεβάτι μου βάζεις και μου λες
μην πλησιάζεις πιο κοντά νομίζω ότι καις.

Ο κορονοϊός ο κορονοϊός…

Είμαι καλά σου λέω τίποτα δεν έχω
άλλο την απόσταση εγώ δεν την αντέχω
κι εσύ η άκαρδη μου λες απ’ αύριο ξεκίνα
δύο βδομάδες θα ‘σαι μωρό μου καραντίνα.

Ο κορονοϊός ο κορονοϊός…