Και ο Ντάνος στο Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών & ΑμεΑ (pics)


Η… παρέλαση της σόουμπιζ στο Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών & ΑμεΑ Χολαργού συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα με καλεσμένο αυτή τη φορά το νικητή του τηλεοπτικού παιχνιδιού επιβίωσης «Survivor», Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο δημοφιλής σε όλους Ντάνος έδωσε με την παρουσία του χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται στον ξενώνα του συλλόγου και συμμετείχε μαζί τους στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια ασχολείται με την υποκριτική συμμετέχοντας στις επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές «Τατουάζ» και «Αν ήμουν πλούσιος», ενώ έχει κυκλοφορήσει και το πρώτο του βιβλίο, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε θέματα που αφορούν στην προστασία της παιδικής ηλικίας.

Για το λόγο αυτό πριν από λίγο καιρό ίδρυσε σωματείο για κακοποιημένα παιδιά και την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφτηκε στο Χολαργό το Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών & ΑμεΑ, όπου συνομίλησε με τα παιδιά και πήρε μέρος στα μαθήματα εικαστικών, αγγειοπλαστικής και δερματοτεχνίας.

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών & ΑμεΑ Χολαργού αγωνίζεται καθημερινά, 97 χρόνια τώρα, με πυξίδα τις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς και με αίσθημα κοινωνικής συνείδησης, με ένα και μοναδικό σκοπό. Να έχει το κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη τη δυνατότητα να ζει αξιοπρεπώς, με δωρεάν περίθαλψη, στέγαση, σίτιση, ως βασικά προαπαιτούμενα για την επαγγελματική ένταξη και τη συμμετοχή του στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας.

Σύνδεσμος Προστασίας για Παιδιά & ΑμεΑ
Β. Μελά 1
Χολαργός
2106511432
2106518719
2106548174
info@coveramea.gr
http://www.coveramea.gr