ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Με εντολή Κωνσταντάτου απαγορεύεται η πρόσβαση στον Υμηττό (vid)


Στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 μίλησε το πρωί της Πέμπτης (19/3) ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης και Πρόεδρος του ΣΠΑΥ, Γιάννης Κωνσταντάτος, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων την πρόθεση να κλείσουν όλοι οι είσοδοι για τα αυτοκίνητα στο βουνό | Εν αναμονή σχετικής ανακοίνωσης και από το Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Στην εκπομπή Πρωινή Ενημέρωση μίλησε την Πέμπτη (19/3) ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης και Πρόεδρος του ΣΠΑΥ, Γιάννης Κωνσταντάτος, για τα μέτρα που έχει πάρει ο Δήμος του για την προστασία των κατοίκων από την έξαρση της πανδημίας.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κωνσταντάτος ανακοίνωσε ότι έδωσε εντολή σε όλους τους συναδέλφους Δημάρχους των όμορων Δήμων ώστε να κλείσουν οι είσοδοι για τα αυτοκίνητα που οδηγούν στο βουνό του Υμηττού, αν και από το Δήμο Παπάγου-Χολαργού δεν υπάρχει προς το παρόν σχετική ενημέρωση.

Κι αυτό καθώς ανέφερε ότι πολίτες ανεβαίνουν κατά δεκάδες στο βουνό, θεωρώντας ότι δεν διατρέχουν κίνδυνο από τον κορονοϊό.

Όπως εξήγησε ο κ. Κωνσταντάτος, σύμφωνα με τους ειδικούς κάτι τέτοιο δεν είναι ασφαλές, γι’ αυτό και δόθηκε εντολή να μην επιτρέπεται η άνοδος των αυτοκινήτων.

Δείτε το σχετικό βίντεο: