Μισός μισθός και από Τσικρικώνη, Οικονόμου, Παρίση


Μετά το Δήμαρχο και την Τοπάρχη Χολαργού, μισό μισθό στη μάχη κατά του κορονοϊού προσφέρουν για τους επόμενους δύο μήνες η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και η Πρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Άννα-Μαρία Τσικρικώνη:

«Η αρχή έγινε …. Σε αυτή τη μάχη είμαστε όλοι μαζί …. Σαν αιρετή και σαν άνθρωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης , το λιγότερο που έχω να κάνω σε αυτές τις δύσκολες ώρες, ακολουθώντας το παράδειγμα του Δημάρχου μας Ηλίας Αποστολόπουλος , είναι να καταθέσω το ήμισυ της αποζημίωσής μου ως Αντιδήμαρχος , για τους επόμενους δυο μήνες, στον ειδικό λογαριασμό για τη μάχη του κορονοϊού !!!

Όλοι μαζί , για να νικήσουμε μαζί, να ξαναβρεθούμε μαζί , να χαμογελασουμε μαζί!!!
Σε αυτή την μάχη θα βγούμε νικητές!!!».

Δημήτρης Οικονόμου:

«Η πατρίδα περνάει πρωτόγνωρες καταστάσεις κρίσης. Όλοι οφείλουμε να πράξουμε το αυτονόητο στο μέτρο των δυνατοτήτων μας : να βοηθήσουμε την πατρίδα με όποιον τρόπο δυνάμεθα ! Ως ελάχιστη βοήθεια στο σύστημα υγείας μας και στους λειτουργούς του προσφέρω από καρδιάς το ήμισυ της αποζημίωσης μου, τους επόμενους δυο μήνες, ως Αντιδήμαρχος καθαριότητας, περιβάλλοντος και ανακύκλωσης στην κοινότητα Παπάγου.
Αυτή τη φορά η κρίση βρήκε τους Έλληνες, όλους ενωμένους και η ιστορία μας έχει διδάξει ότι η Ελλάδα ενωμένη δεν χάνει πότε!
Κράτα γερά Ελλάδα, θα τα καταφέρουμε!!!
Δημήτρης Οικονόμου
Χειρουργός Οδοντίατρος
Αντιδήμαρχος Παπάγου».

Χρύσα Παρίση:

«Η πράξη είναι συμβολική, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε στην εθνική προσπάθεια.
Προσφέρω το ήμισυ της αποζημίωσής μου στον ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση του Covid-19.
Με την ευχή οι προσπάθειες για το σταμάτημα της εξάπλωσης του κορωνοϊού να φέρουν γρήγορα τα επιθυμητό αποτέλεσμα».